Apropo Café este cea de-a IV-a echipă calificată în semifinale (Fotbal – Campionatul Municipal)


Intră acum și în grupul de

Meciurile din cadrul ultimei etape a grupei B a turneului play-off a Campionatului Municipal de Fotbal au fost decisive pentru stabilirea ultimei echipe care avea accesul în semifinale. Dacă în mod normal, Interconti nu putea pierde acest drept indifferent de rezultatul din partida cu Omniasig, Apropo Café şi Sporting trebuiau să lupte pentru posibilitatea de a juca pentru o medalie.

Primul meci al zilei, cel dintre Interconti şi Omniasig a fost probabil unul dintre cele mai spectaculoase ale ediţiei 2009 a Campionatului Municipal de Fotbal.

Fără să forţeze în mod apparent, cei care nu au iertat pe nimeni pe parcursul campionatului au luat un avans decisive, 3-0, prin golurile marcate de Crăciun şi Dan Cazacu, de două ori. Pentru că în principiu aveau nevoie doar de un egal, cei de la Interconti au redus turaţia şi în finalul partidei cu Omniasig au avut emoţii pentru că adversarii lor au egalat graţie unor puncte de excepţie marcate din şuturi de manual.

Scorul final al partidei Interconti – Omnsiasig a fost 3-3 şi prima echipă s-a calificat fără dubii în semifinalele Campionatului Municipal de Fotbal 2009.

Probabil unul dintre cele mai frumoase jocuri din cadrul ediţiei 2009 din Campionatul Municipal de Fotbal a fost cel dintre Apropo Café şi Sporting. Disputa dintre cele două grupări era decisivă pentru stabilirea ultimei formaţii care urma să participe în faza semifinalelor, primii având şi varianta egalului.

Cei care au marcat primii au fost cei de la Apropo Café, Adrian Ciocan surprinzându-l pe Marius Lup cu un şut pe colţul scurt. Sporting nu cedează şi egalează printr-un gol de senzaţie marcat de Adrian Ungureanu. Disputa continuă să fie pe muchie de cuţit, în pofida intervenţiei nepotrivite a portarului Tipa de la Apropo Café. La 2-1 în favoarea celor de la Apropo Café, marcator fiind tot Adrian Ciocan, portarul Tipa nu va mai fi iertat e centralul Vasile Tacu şi va fi eliminate din teren.

Din acest moment, Sporting trece la conducerea ostilităţilor şi marchează de două ori prin Brăiescu şi Ciprian Anton, ultima reuşită venind cu două minute înainte de final. Bucurie mare în tabăra celor de la Sporting, tristeţe în urma constestaţiei depuse de Apropo Café pentru folosirea a doi jucători legitimaţi, Ungureanu şi Andrieş.

În urma analizei efectuate de Comisia de Disciplină a Campionatului Municipal, contestaţia efectuată de Apropo Café a fost acceptată şi meciul dintre Sporting şi Apropo Café a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea celor de la Apropo Café.
În urma acestor rezultate, în semifinalele ediţiei 2009 a Campionatului Municipal de Fotbal s-au calificat Revine, Interconti, NTS şi Apropo Café.

Programul semifinalelor cuprinde meciurile:

Marţi 3 august:
ora 17.00 Interconti – NTS
ora 18.00 Revine – Apropo Café

Vineri 6 august, se va juca finala pentru locurile III – IV de la ora 18.00, pentru ca de la ora 19.00 să se joace finala mare.

Festivitatea decernării premiilor va avea loc imediat după încheierea meciurilor.


Intră acum și în grupul de