FC Cetatea pierde din nou în amicalele din presezon (Fotbal, Liga II)


Intră acum și în grupul de

FC Cetatea Suceava – Aerostar Bacău 2 – 3

FC Cetatea Suceava nu izbuteşte să se „scoată” în cadrul programului de pregătire nici după amicalul de joi cu Aerostar Bacău. Pe terenul din complexul „Nada Florilor”, sucevenii au fost învinşi fără drept de apel de formaţia de liga a III-a Aerostar Bacău.

Prima mare ocazie de gol a partidei i-a aparţinut lui Homneac, care a ratat din poziţie de unu la unu cu portarul advers. A fost doar o iluzie pentru că băcăuanii au fost clar echipa mai bună, cel puţin în primele 45 de minute. Aerostar a deschis scorul prin Pitaru în minutul 23, care l-a învins pe Pascal cu un şut pe jos, din interiorul careului. Petrea a făcut 2-0 în minutul 29, reluînd cu latul în plasă o centrare venită de partea dreaptă, de la acelaşi Pitaru.

Pe fondul erorilor impardonabile din jocul Cetăţii, băcăuanii au dus scorul la un neverosimil 0-3 în minutul 40, graţie golului înscris de Curiliuc. În secvenţele de final ale primei părţi, elevii antrenorului Ioan Radu au o tresărire de orgoliu şi izbutesc să reducă din handicap prin Andrieş.

În partea secundă, pe fondul schimbărilor efectuate în cele două garnituri, meciul a fost mult mai încâlcit şi sărac în faze de poartă. După o mare ocazie irosită de Sumanariu, Stănescu a reuşit să puncteze pentru Cetatea în minutul 88. Acelaşi Stănescu a avut şansa egalării pe final, însă şutul său din lovitură liberă a fost deviat peste poartă de un apărător advers. Cetatea: Pascal – Apetroaie, Feraru, Bernard, Pandele – Jalbă, Cososchi, Apetri, Tomescu – Homneac, Andrieş. Au mai intrat Luca, Hapiuc, Ailenii, Sumanariu, Avrămia, Dumitru, Golofca, Lipovanu şi Stănescu.


Intră acum și în grupul de