Handbaliştii suceveni, în fruntea clasamentului la Memorialul „Mihai Mironiuc” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ultima ediţie a Memorialului „Mihai Mironiuc” la handbal a adus o mare bucurie tuturor sucevenilor iubitori ai acestui sport. Derulată pe parcursul a trei zile, competiţia a adus echipa Universitatea Suceava pe primul loc, după ce handbaliştii coordonaţi de Leonard Bibirig nu au pierdut nici una dintre întâlniri.

În ultima partidă, desfăşurată sâmbătă, sucevenii s-au bătut cu Steaua MFA Bucureşti într-un meci frumos disputat. Chiar dacă steliştii porneau ca favoriţi, la finalul întâlnirii tabela a arătat scorul de 27-23 în favoarea sucevenilor.

Astfel „Universitatea” a repetat performanţa de anul trecut şi a câştigat şi cea de-a 5-a ediţie a Memorialului, podiumul fiind completat de Steaua şi Minaur Baia Mare. Pe poziţiile 4,5 şi 6 s-au clasat Ştiinţa Bacău, CSU II Suceava şi Olympus Chişinău.

Iulian Andrei, cel mai bun portar al Memorialului

Iulian Andrei, portarul Universităţii Suceava a fost desemnat cel mai bun goalkeeper al ediţiei a cincea a Memorialului “Mihai Mironiuc”, turneu amical ce s-a încheiaz sâmbătă, la Suceava. Cel mai bun jucător a fost desemnat Alexandru Stamate (Minaur Baia Mare) iar titlul de cel mai bun tânăr jucător l-a primit Vitali Niniţă de la Olympus Chişinău. În fine, golgheterul turneului a fost desemnat Radu Cristian Ghiţă de la Ştiinţa Bacău.


Intră acum și în grupul de