Radu e precaut înaintea meciului cu Gloria Buzău Fotbal, (Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Misterul adversarei de sâmbătă a Cetăţii a fost elucidat marţi de FRF, astfel că sâmbătă, pe Areni va veni Gloria Buzău. Deşi gruparea din Crâng s-a confruntat cu serioase probleme financiare şi în prima etapă nu a fost programată contra vecinilor de la FC Botoşani, Ioan Radu spune că partida de sâmbătă trebuie abordată cu seriozitate maximă. Mai mult decât atât, tehnicianul sucevean crede că probleme buzoienilor din ultima perioadă ar putea să reprezinte un factor mobilizator pentru jucători şi aceştia să dea o replică peste aşteptări.

“Ne aşteptam să fie Gloria Buzău echipa pe care o vom întâlni şi recunosc că am preferat această formaţie in detrimentul celor de la CS Otopeni. Sunt convins că Gloria Buzau va veni să ne pună probleme. Indiferent de greutăţile prin care trec şi de frământările care sunt acolo, Gloria rămâne un club de tradiţie, care vine din prima liga şi are suficienţi jucători de valoare pentru a forma o echipă puternică. Trebuie să ne aşteptăm la un joc foarte greu. Trebuie să uităm rezultatul din Ghencea şi să ne concentrăm asupra meciului de sâmbătă. Chiar dacă Buzăul nu a jucat încă niciun meci oficial şi porneşte cu un pasiv de 8 puncte cred că jucătorii Gloriei vor încerca să răspundă conducerii printr-un joc bun pentru recompensa eforturile de a se achita datoriile către acei jucători”, a declarat Ioan Radu.

Tomaz va juca pentru Cetatea II

In partida cu fosta prim-divizionară, Ioan Radu nu va conta pe servicile lui Tomaz, care continuă să se antreneze separat pentru a ajunge la parametri fizici optimi, Negru şi Avrămia, care sunt în refacere după accidentări mai vechi. La antrenamentul de marţi şi atacantul Vasile Dicher a acuzat o accidentare. Fotbalistul revenit în această vară pe Areni s-a antrenat însă ieri şi prezenţa sa pe teren nu pare a fi pusă în pericol. Cel mai probabil, brazilianul Tomaz Donizete va juca în week-end pentru Cetatea II, care va înfrunta pe Dorna Vatra Dornei, în runda a doua a Ligii a IV-a.

Dicher îndeamnă la dăruire şi seriozitate

La ultima confruntare dintre Cetatea şi Gloria Buzău, Vasile Dicher a reuşit o „dublă”. Se întâmpla în 2007, însă de atunci Gloria a evoluat două sezoane în Liga I iar Cetatea a trecut din nou prin anonimatul Ligii a III-a. Prezent la conferinţa de presă de miercuri, Dicher şi-a manifestat speranţa ca Cetatea să reuşească un meci bun contra buzoienilor şi să câştige. „Ne aşteaptă un meci greu. Am început bine acest campionat şi îmoi doresc să ţinem în continuare tot aşa. Cu dăruire şi seriozitate sâmbătă putem bifa prima victorie. Suntem o echipă cu mulţi jucători tineri şi cu toţii ne dorim să evoluăm căt mai bine. Mi-aş dori să repet performanţa din urmă cu 2 ani, când am marcat două goluri dar să vedem ce va fi pe teren. Vreau fapte, nu vorbe”, a declarat Vasile Dicher, care a mai spus că în avanposturi se înţelege mai bine cu Mihai Andrieş decât cu Adi Dumitru.


Intră acum și în grupul de