Prin plecarea lui Colban, Cetatea a economisit bugetul pe o lună (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Fostul atacant al Cetăţii Suceava, botoşăneanul Vespazian Colban a ţinut să dezmintă zvonurile legate de faptul că în momentul despărţirii de Cetatea Suceava, preşedintele Ciprian Anton i-ar oferit mai mulţi bani decât ar fi meritat. „Nu este nimic adevărat. Dimpotrivă eu am discutat cu domnul preşedinte Anton şi am înţeles că clubul nu va putea să-mi plătească contractul pentru ultimul an şi am decis împreună să ne despărţim pe cale amiabilă. Dimpotrivă, pot spune că am renunţat la o sumă importantă de bani”, a declarat Colban.

În momentul în care şi-a reziliat contractul cu Cetatea, Colban a încasat 15000 lei, 7000 lei reprezentând ultima tranşă redusă cu 30% din sezonul 2008-2009 iar 8000 lei reprezentând o parte din ce ar fi avut de încasat în sezonul 2009-2010, dacă ar fi rămas în continuare la Cetatea.

În aceste condiţii, preşedintele Ciprian Anton spune că prin despărţirea de Colban, FC Cetatea a economisit 42000 de lei, cât ar mai fi avut de primit jucătorul dacă rămânea şi în acest an sub contract cu Cetatea. „Cu aceşti bani clubul Cetatea trăieşte o lună de zile şi cred că nu am greşit când am luat această decizie”, a mai spus Anton.


Intră acum și în grupul de