CS Universitatea Suceava la o ultimă „verificare” înainte de debut (Handbal masculin – Liga Naţională)


Intră acum și în grupul de

Începând de vineri, 28 august, CS Universitatea Suceava va participa la un ultim turneu de verificare înainte de debutul oficial de campionat, turneu găzduit de municipiul Bacău. Sucevenii vor avea ca adversare formaţiile HC Odorhei, Ştiinţa Bacău şi PAOK Salonic.

Handbaliştii suceveni după ce au „controlat” în turneele de la Suceava, Memorialul „Mihai Mironiuc”, turneul de la Braşov şi cel de la Chiajna, Cupa „Steaua”, potenţialul grupărilor de top din Liga Naţională au ajuns şi la turneul de la Bacău unde „subiectul” principal este HC Odorhei.

„Ultimul turneu cel de la Chiajna nu a fost unul prea reuşit, însă pentru noi esenţial este faptul că până la debutul oficial trebuie să ajungem la forma optimă. În mod clar am avut adversari buni în Cupa „Steaua”, adversari care s-au consolidat foarte mult şi a fost un lucru bun să-i cunoaştem mai aproape de adevăr.

Sper ca la Bacău să marcăm o creştere de formă atât în atitudine, cât şi în joc, un lucru care să ne pregătească cât mai bine pentru sezonul oficial. În mod sigur, un meci de campionat nu este echivalent cu unul amical şi mizăm pe omogenitatea echipei noastre”, a afirmat antrenorul formaţiei CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.

CS Universitatea Suceava va juca în turneul de la Bacău, azi de la ora 16.00 cu PAOK Salonic, mâine de la aceeaşi oră cu HC Odorhei pentru ca duminică de la ora 12.00 să întâlnească formaţia gazdă Ştiinţa Bacău.


Intră acum și în grupul de