Bibirig: „Nu mai fac transferuri la CS Universitatea Suceava” (Handal masculin – Liga Naţională)


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava, finalista Challenge Cup ediţia 2009 a transferat câţiva sportivi de perspectivă pentru sezonul competiţional 2009-2010. Aşa cum a făcut în ultimii ani şi a fost bine, gruparea suceveană s-a bazat în principal pe „produsele” proprii şi a căutat în rest sportivi de perpsectivă.

În mod clar cea mai importantă achiziţie a grupării sucevene este Bogdan Şoldănescu, campion naţional cu HCM Constanţa.
„Mă bucură foarte mult modul în care s-a pregătit Bogdan Şoldănescu în ultima perioadă. Jucătorul nostru, pentru că este sucevean get-beget, a slăbit 12 kilograme de la 128 la 116 şi mai are în „program” încă 10.

Faptul că a ajuns la o greutate optimă este unul care ne dă speranţe că Budy va putea juca cu succes cel puţin faza de apărare. Nu trebuie forţată nota pentru că avem nevoie de un jucător cu potenţialul lui Şoldănescu. Nu este greu de observat faptul că în acest moment postul deficitar în echipă, pe lângă cel de pivot este cel de inter stânga” a afirmat antrenorul principal al echipei CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.

Adrian Chiruţ, cea mai importantă absenţă din lotul echipei CS Universitatea Suceava

Accidentările lui Ţuţu şi Ignat, unele dintre cel mai grave din ultima perioadă au produs schimbări majore în schema tehnică a CS Universitatea Suceava. Pentru debutul de campionat, la acestea s-a mai adăugat încă una cea a interului stânga Adrian Chiruţ. Sportivul nostru a resimţit dureri la tendon şi a fost menajat în ultima perioadă.

„Sperăm să-l recuperăm pe Chiruţ până la meciul cu Pandurii Târgu Jiu pentru că avem nevoie de un inter stânga care să marcheze de la distanţă. Turneul de la Bacău este unul perfect pentru a încerca să-i verificăm pe Zvanciuc şi Curcă, jucători care au posibilitatea să-l înlocuiască. Este un moment bun să punem la lucru tânăra generaţie pentru a vedea cam unde se află”, a declarat antrenorul principal al CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.


Intră acum și în grupul de