Omogenitatea, principalul atu al formaţiei CS Universitatea Suceava (Handbal masculin – Liga Naţională)


Intră acum și în grupul de

Sezonul 2009-2010 al Ligii Naţionale de handbal masculin se anunţă a fi unul dintre cele mai interesante din ultimii ani având în vedere „mişcările” de forţă din presezon. Cele mai multe echipe au hotărât să se „întărească” cu jucători din campionatul intern, dar mai ales cu sportivi de valoare din campionatele externe.

„Meciul cu Pandurii Târgu Jiu ne-a arătat o echipă cu totul diferită de cea pe care am învins-o la Suceava în campionatul trecut. Cele şase noi achiziţii pe care le-au făcut au demonstrat că merită şi trebuie să fim atenţi la jocul lor.

Pe mine cel mai mult m-a impresionat cubanezul Humberto, un jucător de valoare care poate aduna în jurul lui cel puţin doi jucători adverşi şi astfel crea culoare pentru ceilalţi”, a afirmat portarul formaţiei CS Universitatea Suceava, Iulian Andrei.

Dacă Dinamo, de exemplu a pierdut o mulţime de jucători, alte formaţii care mizează pe calificarea într-o cupă europeană s-au consolidat. CS Universitatea Suceava a încercat să-i „analizeze” pe cei mai periculoşi şi să vadă ce se poate face pentru ca să aibă o şansă bună împotriva lor.

„Este adevărat că majoritatea echipelor din Liga Naţională au apelat la nume noi pentru a-şi întări lotul. Nu putem afirma faptul că ei sunt mai buni ca noi sau că ceea ce s-a întâmplat într-un amical va fi la fel cu un joc oficial.

Atuul nostru principal este omogenitatea şi trebuie să-l folosim cât putem mai mult. De bine de rău, suntem finalista Challenge Cup şi cred că eu că putem găsi argumente pentru a face faţă oricărei echipe de Liga Naţională”, a declarat interul dreapta al echipei CS Universitatea Suceava, Cristian Adomnicăi.


Intră acum și în grupul de