CS Universitatea, locul doi la super-turneul de la Bacău (Handbal, Cupa Municipiului Bacău)


Intră acum și în grupul de

Sucevenii au pierdut primul meci, 32-33 cu PAOK Salonic, după ce la pauză „studenţii” au avut trei goluri avans, 18-15. În prima repriză CS Universitatea s-a descurcat bine în faţa grecilor de la PAOK, care anul trecut au fost învinşi în Cupa Challenge de gazdele turneului. Sucevenii au avut chiar şi patru goluri avans dar în actul secund numeroasele absenţe din sânul lotului şi-au făcut simţită prezenţa. Cu doar două secunde înainte de finalul meciului, scorul era egal 32-32, însă elenii au marcat golul victoriei în ultima fază a meciului. Golurile sucevenilor au marcate de Adomnicăi – 9, Gavriloaia – 8, Mitrea – 6, Curcă – 4, Bursuc – 3, Zvanciuc şi Andrei – 1.

„Sunt nemulţumit de faptul că am pierdut meciul cu PAOK pentru că la pauză am condus. Grecii au o echipă destul de puternică, în linii mari cam aceeaşi de anul trecut când au jucat în Cupa Challenge.

Numeroasele absenţe din cadrul lotului şi-au spus cuvântul şi din acest motiv începe să ne fie tot mai greu. Cei care au luat locul accidentaţilor nu s-au ridicat la nivelul lor”, a declara anrenorul Leonard Bibirig la finalul meciului cu PAOK.

În ziua a doua a turneului, handbalistii suceveni s-au impus la 10 goluri diferenţă, contra celor de la HC Odorhei, scor 33-23.
Sucevenii au început meciul hotărâţi să facă uitată înfrângerea suferită în faţa grecilor de la PAOK Salonic. La pauză, scorul a fost 17-12, iar în actul secund, jocul a fost la discreţia Universităţii, care s-a impus 33-23.

Ieri, în meciul decisiv pentru locurile 1-2, CS Universitatea a pierdut în faţa echipei gazdă, 29-31, la capătul unui meci pe care „studenţii” l-au dominat timp de 50 de minute. Sucevenii au condus la pauză cu 17-14 însă spre finalul întâlnirii, pe fondul a două eliminări în tabăra noastră, Ştiinţa Bacău a preluat conducerea iar la final s-a impus cu o diferenţă de două goluri. „Dacă în primul meci de la acest turneumă plângeam de atitudinea jucătorilor, acum pot spune că în jocurile cu Odorheiul şi Bacăul a fost cu totul altceva. Băieţii au înţeles că fără o atitudine pozitivă nu se poate face. De acum toată atenţia noastră se îndreaptă către meciul din prima etapă de la Tg. Jiu. În concluzie pot spune că turneul de la Bacău a fost unul reuşit”, a declarat Leonard Bibirig, antrenorul Universităţii.


Intră acum și în grupul de