Andrei Duman nu-si mai revine dupa o accidentare mai veche (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Se ştie că în ultimele sezoane, fiecare echipă de Liga a II-a trebuie să aibă în teren pe toată durata meciurilor oficiale de campionat un junior. FC Cetatea Suceava a avut câţiva astfel de tineri jucători în pregătire şi în lot, dar, în acest moment, nu se poate baza decât pe Azaharioaie şi Jalbă.

Unul dintre juniorii pe care Cetatea a mizat în acest sezon competiţional a fost Andrei Duman, un tânăr cu reale calităţi tehnice şi cu fizic bun, care putea evolua pe mai multe posturi, atât defensive, cât şi ofensive. Din păcate, Andrei Duman a suferit o accidentare în zona inghinală şi nu a mai putut juca de multă vreme.

„Este adevărat că Andrei Duman are o accidentare mai veche în zona inghinală şi medicii care l-au consultat i-au recomandat repaus. Totuşi, el nu are fixat un diagnostic clar şi vom încerca săptămâna care urmează să-l ducem la Bucureşti la un medic specialist pentru a ne edifica.

Este păcat pentru noi că nu-l putem folosi în jocuri aşa cum ne-am propus, dar este păcat şi pentru el că nu a evoluat în meciurile oficiale. Pentru un junior, perioada de inactivitate în aceste momente, în care la Liga a II-a se joacă cu junior în teren, este un lucru negativ pentru că, atunci când se va termina junioratul, va fi foarte greu de concurat pe post cu un fotbalist mai experimentat”, a declarat antrenorul principal al formaţiei FC Cetatea Suceava, Ioan Radu.


Intră acum și în grupul de