Cristina Casandra, bronz la Campionatul National de Cros (Atletism)


Intră acum și în grupul de

Cristina Casandra a câştigat medalia de bronz, în concursul individual, la Campionatul Naţional de Cros, competiţie ce a avut loc sâmbătă, la Giurgiu. Atleta suceveană a fost devansată la capătul celor 8 kilometri de Ancuţa Bobocel (CS Dinamo/CS Drobeta Tr. Severin), care s-a clasat pe primul loc, şi de Paula Todoran (Armătura Zalău). Clasări bune au avut şi alte două sportive legitimate la CSM Suceava, Erzilia Ţâmpău (locul 9)şi Ionela Dobriţă (locul 15).

În concursul pe echipe, CSM Suceava a fost la un pas de a cuceri o nouă medalie însă ghinionul echipei sucevene a fost că a aliniat la start doar patru sportive, una dintre ele, Alexandra Bercea, abandonând.

LPS Suceava, locul 4 în concursul pe echipe la juniori I

La juniori I, crosul a măsurat 6 kilometri, iar echipa LPS Suceava s-a clasat pe locul 4, după LPS Botoşani, CS Târgovişte şi CSS Mediaş. Din echipa suceveană au făcut parte Vasile Gheorghe (locul 11), Luis Lăcătuş (locul 15), Iustin Mandiuc (locul 21) şi Andrei Strugariu (locul 39).
CSM Suceava a avut trei participanţi şi la tineret (8 kilometri), cea mai bună clasare având-o Valentin Ştefan Pătru (locul 14), în vreme ce Constantin Dobriţă a venit pe locul 24 iar Georgian Alexandru Mihai pe 25.


Intră acum și în grupul de