Victorii pentru LPS CSS Suceava si CN “Nicu Gane” Falticeni (Volei, Campionatul National, Cadeti)


Intră acum și în grupul de

Echipa de cadeţi a LPS CSS Suceava a obţinut duminică prima victorie din acest sezon al Campionatului Naţional de Volei. Jucătorii antrenaţi de Vasile Moşuc şi Vasile Honceriu au dispus în patru seturi de CSS Bistriţa, scor 3-1 (25-23, 25-17, 24-26, 27-25), într-un meci contând pentru etapa a III-a. Din formaţia suceveană au făcut parte Buliga Cosmin, Pavel Laurenţiu, Schipor Radu, Locovei Claudiu, Vizeteu Florin, Tcaciuc Alin, Scurtu Alexandru, Juravlea Petru şi Popescu Tudor, cei doi antrenori remarcându-I în mod deosebit Cosmin Buliga şi Florin Vizeteu. În prima etapă, sucevenii pierduseră cu 1-3 în deplasare, la CSS Bacău, iar sâmbătă, 7 noiembrie, vor juca la Botoşani, meciul restant din etapa a II-a, contra formaţiei CSS Botoşani.

Fălticenenii au avut o revenire spectaculoasă

În aceeaşi serie cu LPS CSS Suceava se află şi CN “Nicu Gane” Fălticeni, care a obţinut a treia victorie din trei posibile. Elevii antrenorului Ionel Ciocan s-au impus în deplasare, scor 3-2 cu CSS Bacău şi ocupă primul loc al clasamentului.
Fălticenenii au câştigat cu 3-2 după ce gazdele au condus cu 2-0 la seturi! Peste două săptămâni, în etapa a IV-a va avea loc un veritabil derbi local, între CN “Nicu Gane” Fălticeni şi LPS CSS Suceava. „A fost un meci frumos la finalul căruia am înregistrat a treia victorie în campionat. Începutul nu ne-a fost favorabil, pentru că ne-a luat timp să ne acomodăm cu sala, una mult mai mare decât cea în care jucăm la Fălticeni, dar şi cu temperatura ceva mai scăzută. Cu toate acestea am ţinut foarte aproape de ehipa gazdă, dovadă şi faptul că am pierdut primele două seturi la o diferenţă de doar 3 şi 2 puncte. Este greu să fii condus cu 2-0, dar noi am reuşit să întoarcem rezultatul. Am crescut în eficacitate iar diferenţa pe ultimele trei seturi ne-a fost favorabilă: 4, 9 şi 8 puncte”, a declarat antrenorul fălticenenilor, Ionel Ciocan.


Intră acum și în grupul de