Echipa LPS Suceava, la prima victorie a sezonului (Volei)


Intră acum și în grupul de

În cadrul etapei a IV-a a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori I, echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava a reuşit prima victorie a sezonului competiţional impunându-se în faţa celor de la CSŞ Râmnicu Sărat cu 3-0 (23, 15, 15). Pentru sportivii suceveni acesta este abia al doilea meci oficial, în primul ei cedând în faţa echipei LPS Piatra Neamţ, pentru că seria A este alcătuită doar din patru echipe.

„Băieţii s-au descurcat admirabil în disputa cu cei din Râmnicu Sărat şi s-au impus fără mari probleme, singurul set mai dificil fiind primul. S-au evidenţiat în mod special ridicătorul Alexandru Nistor şi foarte tânărul Cosmin Buliga care deşi este junior II s-a ridicat la nivelul colegilor săi. Sper să ne descurcăm la fel de bine şi în meciul din etapa viitoare pe terenul celor de la CSŞ Constam Buzău”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin juniori I a LPS Suceava, Vasile Moşuc.

Din formaţia suceveană au făcut parte sportivii: Andrei Airinei, alexandru Nistor, Tiberiu Grădinariu, Marius Gontariu, Radu Prelipcean, Cristian Cosovan şi Cosmin Buliga.


Intră acum și în grupul de