„Studentii” au devenit „nasii” dinamovistilor (Handbal)


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava – Dinamo Bucureşti 42-31

CS Universitatea Suceava a păstrat tradiţia ultimelor dispute cu Dinamo şi în această seară, când a învins din nou gruparea din Capitală, scor 42-31, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Meciul a fost unul echilibrat mai ales în prima sa parte, după un sfert de oră „studenţii” având avantaj minim, 9-8. Odată cu trecerea timpului scorul a căpătat proporţii, 20-15 la pauză şi 31-25 în minutul 45, cea mai mare diferenţă de scor fiind înregistrată chiar la final, 42-31.

Graţie acestei victorii, prima din cariera antrenorului împotriva echipei bucureştene, la care a jucat atâţia ani şi a cunoscut atâtea satisfacţii, CS Universitatea a făcut un salt de două locuri în clasament, ajungând pe poziţia a cincea, la egalitate de puncte cu Ştiinţa Bacău, Pandurii Tg. Jiu şi HC Odorhei, principalele contracandidate în lupta pentru un loc de cupă europeană.

„La fel ca în jocul de la Satu Mare am arătat o lipsă de concentrare în debutul meciului în pe parcurs băieţii au intrat în febra jocului. Oricum îi felicit pe cei de la Dinamo care au oferit o replică bună. Nu pot decât să mă declar bucuros e faptul că băieţii au înţeles că trebuie tratat fiecare meci cu maximă prudenţă şi sper că aşa se va întâmpla şi de acum înainte”, a precizat Leonard Bibirig.


Intră acum și în grupul de