Palimaru, goleadorul dorit? (Fotbal – Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Probabil unul dintre jucătorii consideraţi ca şi „salvatorre de la patria”, chiar dacă a mai şi greşit, pentru FC Cetatea Suceava a fost considerat Clement Pălimaru. Vârful de atac al ieşenilor s-a remarcat în timp, atât la clubul lui de origine cât şi la echipa suceveană prin eficacitate.

„În mod clar Pălimaru este cel mai valoros atacant al nostru. Suporterii suceveni au aşteptat ani de zile pentru un lucru deosebit şi vârful de atac care a venit de la Poli Iaşi părea să rezolve toate problemele.

Începutul a fost bun, dar atacantul nostru nu a fost printre cei care se „omoară” cu pregătirea şi care vor mai mult decât coechipierii lor. Totdeauna le-am spus elevilor mei că este absolut esenţial faptul că trebuie să se respecte pe sine şi dacă se va rezolva acest lucru totul este perfect.

Am mai discutat cu Pălimaru şi am ajuns la un numitor comun în sensul că trebuie de muncit pentru a ajunge la marea performanţă. Jucătorul nostru a fost receptiv la reacţia tribunelor, deloc bună, fiind deranjat de ce s-a întâmplat în campionat. Pălimaru este un jucător bun care trebuie să revină la respectul de sine”, a declarat antrenorul echipei Cetatea Suceava, Ioan Radu.


Intră acum și în grupul de