O victorie si trei infrangeri, bilantul echipei CSM Suceava la turneul de la Bucuresti (Hochei pe gheata – Under 14)


Intră acum și în grupul de

Formaţia de hochei pe gheaţă juniori Under 14 a clubului Sportiv Municipal Suceava a participat recent la cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Naţional. Sucevenii au avut ca adversare în competiţia care s-a desfăşurat la Bucureşti echipele Olimpia Ploieşti, Chimistul Bucureşti, Steaua Bucureşti şi Dunărea Galaţi.

Elevii profesorului Constantin Curelaru au învins cu scorul de 7-2 gruparea Olimpia Ploieşti şi au cedat cu 4-9 în faţa celor de la Chimistul Bucureşti, cu 3-12 în faţa celor de la Steaua Bucureşti şi cu 4-9 în faţa celor de la Dunărea Galaţi.

„Sunt mulţumit de modul în care s-au comportat băieţii mei în acest turneu dat fiind faptul că s-au antrenat pe uscat. Sunt absolut convins că ne vom descurca mult mai bine în următorul turneu, care va avea loc la Suceava, pentru că începând cu data de 1 decembrie ne putem pregăti şi noi pe gheaţă”, a declarat antrenorul echipei de hochei juniori Under 14 a CSM Suceava, Constantin Curelaru.

Remarcaţii profesorului Curelaru în turneul bucureştean au fost Bogdan Vasiliu, Alexandru Tăuteanu, Eduard Davidel, Alexandru Sârghe şi nu în ultimul rând Andrei Afanasov, autor a nu mai puţin de 9 din cele 18 ale echipei sucevene.

Primul turneu găzduit de Patinoarul artificial din Suceava va începe în data de 12 decembrie pentru juniorii Under 14, cel de-al doilea, pentru juniori Under 16 va debuta în 18 decembrie.


Intră acum și în grupul de