CS Universitatea Suceava – UCM Resita, o reeditare a finalei Cupei Challenge (Handbal masculin – Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

În ultima etapă a turului formaţia suceveană va întâlni sâmbătă de la ora 12.00 în sala LPS echipa UCM Reşiţa

Ultima etapă a turului Ligii Naţionale de handbal masculin programează pentru CS Universitatea Suceava un meci de zile mari în compania celor de la UCM Reşiţa, nimeni alţii decât adversarii din finala Challenge Cup din sezonul precedent. Sucevenii se prezintă la această partidă după două înfrângeri consecutive, în timp ce oaspeţii se luptă pentru titlu.

„Ultimul meci din acest tur este unul deosebit. Vom întâlni pe teren propriu una dintre cele mai bune echipe din campionat care se bate cu şanse reale la titlu cu HCM Constanţa. Îi cunoaştem bine pe adversarii noştri cu care ne-am confruntat de patru ori anul trecut şi ştim că au un lot mai bun din moment ce i-au transferat pe Fenici şi Adi Petrea.

Nouă nu ne rămâne decât să recuperăm jucătorii incerţi, Tcaciuc şi Gavriloaia şi să ne autodepăşim pentru a scoate un rezultat bun. Sper să eliminăm greşelile din jocurile cu U Cluj şi Ştiinţa Bacău şi să încheiem turul cu un joc frumos şi eficace”, a declarat antrenorul echipei CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.

Jucătorii formaţiei CS Universitatea Suceava vor să îl revadă în formă pe directorul tehnic, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport şi profesorul lor Petru Ghervan după problemele de sănătate pe care le are.

„Ţinem legătura telefonic tot timpul cu domnul Petru Ghervan şi-i urăm sănătate şi-l aşteptăm din nou alături de echipa noastră” a spus antrenorul formaţiei CSU Suceava, Leonard Bibirig.

„Ne trebuie o zi bună ca să-i batem pe cei de la Reşiţa” este părerea tuturor jucătorilor de la CS Universitatea Suceava

„Ştim cu toţii ce ne aşteaptă în disputa cu gruparea bănăţeană, care este mai tare decât anul trecut şi se luptă cu şanse reale pentru titlul de campioană. Avem nevoie de o zi bună şi de aportul tuturor pentru a scoate un rezultat bun”, a declarat extrema dreaptă a formaţiei CSU Suceava, Răzvan Gavriloaia.

„I-am mai învins odată pe cei de la Reşiţa pe teren propriu şi sper să o facem din nou. Este sigur ca sunt mai puternici decât anul trecut, dar dacă prindem o zi deosebită nimic nu este imposibil. Vom juca acest meci la cote maxime atât pentru noi, cât şi pentru profesorul Petru Ghervan”, a afirmat interul stânga al grupării CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

“La un meci de genul celui cu UCM Reşiţa nu mai este nevoie de nici o motivaţie suplimentară. Chiar dacă adversarii noştri au un lot extrem de valoros. Ni vom aborda partida la victorie şi sunt convins că putem produce surpriza”, a declarat extrema dreaptă a formaţiei CSU Suceava, Costel Brădăţan.

„Am pregătit foarte bine meciul cu UCM Reşiţa şi sper din tot sufletul ca la final să ne bucurăm alături de publicul spectator. Toţi ne dorim să recuperăm punctele pierdute în disputele cu U Cluj şi Ştiinţa Bacău”, a afirmat interul stânga al formaţiei CSU Suceava, Sergiu Zvanciuc.

„Disputa cu UCM Reşiţa poate fi considerată o reeditare a finalei Challenge Cup din sezonul precedent şi în mod logic ne dorim revanşa. Campionatul Ligii Naţionale din acest an este unul foarte echilibrat şi se poate întâmpla orice într-un astfel de meci. Va fi un meci de care pe care şi ne vom lupta pentru victorie”, a afirmat extrema stângă a grupării CSU Suceava, Florin Dospinescu.


Intră acum și în grupul de