CSM Suceava, la ultimul turneu din campionatul juniorilor U16 (Hochei pe gheata)


Intră acum și în grupul de

La finele acestei săptămâni, patinoarul artificial din Suceava va găzdui ultimul turneu al Campionatului Naţional al juniorilor U 16 (sub 16 ani). Această competiţie, care a fost amânată din cauza căderilor masive de zăpadă de anul trecut, va aduna la start echipele Steaua Bucureşti, Progym Gheorghieni, Dunărea Galaţi şi CSM Suceava.

Tinerii hocheişti suceveni, pentru că în formaţia pregătită de Constantin Curelaru şi Cătălin Vasiliu are în componenţă şi jucători mai mici de 16 ani, nu a reuşit încă nicio victorie în faţa mai titratelor ei adversare, dar a progresat real faţă de sezonul precedent.

„În mod clar nu ne putem compara cu formaţiile din Bucureşti, Gheorghieni şi Galaţi, însă din fiecare meci se învaţă câte ceva şi fiecare jucător din echipa noastră acumulează experienţă, lucru care-i va folosi pe viitor. Cei care iubesc hocheiul îşi pot da seama de progresul sportivilor noştri odată cu venirea anotimpului rece şi pregătirea pe gheaţă.

Sper să avem parte de cât mai mulţi spectatori pentru că hocheiul este un joc dinamic şi interesant şi a devenit şi mai atractiv de când nu se mai joacă cu off-side la linia roşie. Sunt absolut convins că cei care vor veni la patinoar vor fi mulţumiţi de spectacolul de pe gheaţă şi că CSM Suceava va puncta pe tabela de marcaj la fiecare meci” a declarat antrenorul formaţiei sucevene, Constantin Curelaru.

Programul meciurilor din cadrul turneului IV al Campionatului Naţional al juniorilor U 16 de la Suceava:

Vineri 8 ianuarie
ora 14.00 CSM Suceava – Progym Gheoghieni
ora 16.00 Steaua – Dunărea Galaţi

Sâmbătă 9 ianuarie
ora 9.00 Steaua – CSM Suceava
ora 11.00 Progym Gheorghieni – Dunărea Galaţi

Duminică 10 ianuarie
ora 9.00 Progym Gheorghieni – Steaua
ora 11.00 CSM Suceava – Dunărea Galaţi


Intră acum și în grupul de