Stefan Buiucliu: „De la 2010 astept reconfirmarea valorii sportivilor nostri”


Intră acum și în grupul de

Secţia de tir sportiv a CSM Suceava, una dintre cele mai recente ale clubului, a fost şi una dintre cele mai dinamice în ultimii ani. Dovadă a acestui fapt stau mărturie medaliile cucerite la Campionatele Naţionale şi prezenţa sportivului Alexandru Bahan în topul celor mai buni sportivi ai clubului sucevean.

„De la anul 2010 aştept o reconfirmare a valorii sportivilor noştri. Îmi doresc o medalie în competiţia pe echipe a Campionatului Naţional de juniori cu CSM Suceava şi un podium pentru formaţia CSŞ Rădăuţi în probele de glonţ ale Naţionalelor.

Sper ca Ana Toderaş de la CSŞ Rădăuţi să-şi dovedească valoarea şi în cadrul lotului naţional al României, la fel cum aştept ascensiunea tinerei Camelia Andreescu de la CSŞ Rădăuţi – Dinamo Bucureşti, câştigătoare a ultimei etape a Campionatelor Naţional de tir cu puşcă cu aer comprimat şi ea componentă a lotului naţional al României”, a afirmat antrenorul secţiei de tir sportiv a Clubului Municipal Suceava şi a Clubului Sportiv Şcolar Rădăuţi, Ştefan Buiucliu.


Intră acum și în grupul de