Cursuri de parasutism, planorism, avioane ultrausoare si salt din turn, organizate de Aeroclubul „Grigore Bastan” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Aeroclubul „Grigore Baştan” din Suceava primeşte până în data de 13 februarie înscrieri la cursurile de paraşutism, planorism, avioane ultrauşoare şi salt din turn. Tinerii cu vârste între 16 şi 22 de ani vor beneficia de cursuri gratuite, pentru ceilalţi cursurile fiind contra cost aceştia urmând a semna şi un conmtzract cu aeroclubul sucevean.

Cursurile vor dura şase săptămâni şi se axează pe pregătirea teoretică şi fizică, examenele de final fiind şi ele la fiecare din aceste două categorii. La finalul cursurilor de paraşutism, planorism, avioane ultrauşoare şi salt din turn se va organiza o selecţie pentru cei care vor merge la salturi cu paraşuta şi cei care vor merge la zbor. Tinerii între 16 şi 18 ani care se doresc să se înscrie la cursurile organizate de Aeroclubul “Grigore Baştan” din Suceava au nevoie şi de acordul părinţilor.

“După 25 de salturi cu paraşuta cei care vor reuşi acest lucru pot primi un brevet cu care pot face salturi oriunde în lume. La fel, cei care vor efectua între 60 şi 80 de zboruri cu planorul vor putea face acest lucru singuri şi fără instructor. Înscrierile şi cursurile de paraşutism, planorism, avioane ultrauşoare şi salt din turn vor avea loc la sediul din strada Avram Iancu nr.1 (fostul Centru Militar Judeţean) şi vor începe în data de 14 februarie. Cea mai interesantă ofertă a aeroclubului nostru se referă la saltul cu paraşuta în tandem cu instructorul, salturi care vor fi organizate pentru doritori contracost”, a declarat instructorul de paraşutism şi zbor cu planorul din cadfrul Aeroclubului “Grigore Baştan” din Suceava, Ionel Mocodean.


Intră acum și în grupul de