Rezultate de exceptie pentru sportivii suceveni la Campionatele Nationale Universitare in sala (Atletism)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii precedente la Bacău au avut loc Campionatele Naţionale de Atletism în sală. Clubul Sportiv Universitatea Suceava s-a prezentat la competiţie cu 7 sportivi şi a reuşit să cucerească un număr de şase medalii.

Atletul Gheorghe Vasile a reuşit să devină campion naţional universitar al României în proba de 1.500 de metri şi a cucerit medalia de argint a probei de 800 de metri. Proba de 5 kilometri marş din cadrul Campionatelor Universitare de Atletism în sală a fost doar o „afacere” suceveană. Primul a trecut linia de sosire Dragoş Neacşu cu un nou record naţional universitar, el fiind urmat de Cristian Prâsneac şi Bogdan Iremciuc.

O comportare deosebită a avut şi Anca Bălănucă de la CS Universitatea Suceava, ea reuşind să cucerească medalia de bronz în proba de 800 de metri.

„Această ediţie a Campionatelor Naţionale Universitare de Atletism în sală a fost una dintre cele mai puternice la competiţie participând peste 180 de sportivi din 18 centre universitare din România. Clubul Sportiv Universitatea Suceava, împreună cu Universitatea „Ştefan cel Mare” şi Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava au fost coorganizatori ai evenimentului atletic găzduit de municipiul Bacău oferind celor care au urcat pe podiumul de premiere 108 medalii, 32 de tricouri şi 5 cupe.

Comportarea sportivilor noştri a fost una deosebită şi dătătoare de speranţe în perspectiva selecţiei pentru Campionatele Balcanice ce va avea loc în data de 6 februarie”, a declarat profesorul coordonator al echipei de atletism sucevene, Sorin Raţă.


Intră acum și în grupul de