Tinerii luptatori suceveni, de doua ori pe cea mai inalta treapta a podiumului de premiere (Lupte greco-romane – juniori III)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute, la Tulcea, au avut loc Campionatele Naţionale individuale de lupte greco-romane pentru juniori III. CSM Suceava şi CSM Bucovina Rădăuţi s-au numărat şi ele printre cluburile participante la turneu, rezultatele obţinute la final confirmând valoarea luptelor sucevene.

Cei care au devenit campioni naţionali şi au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere au fost Mihai Mihuţ, în limitele categoriei 47 de kilograme sportiv de la LPS Suceava şi Mihăiţă Şestun de la CSM Bucovina Rădăuţi la categoria 32 de kilograme, sportiv pregătit de multiplul medaliat olimpic şi mondial Ştefan Rusu. Un rezultat deosebit a obţinut şi Bogdan Amărculesei, locul V la categoria 66 de kilograme.

„Am participat la competiţia găzduită de municipiul Tulcea cu o echipă extrem de tânără, sportivii noştri fiind la mare concurenţă cu adversarii lor de la aceeaşi categorie de greutate. Pentru Suceava, faptul că a obţinut două titluri de campioni la lupte greco-romane pentru junuori III este unul deosebit şi pentru acest lucru trebuie să mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături, conducerea LPS Suceava, a Clubului Palatului Sporturilor şi Copiilor şi CSM Suceava.

Profesorii de la unităţile amintite merită toate felicitările pentru că au permis sportivilor noştri să se pregătească pentru înalta performanţă. Alături de ei, nu trebuie omişi foştii sportivi Sebi Caba, Doru Onuţ şi Florin Ciocan cei care au răspuns prezent de fiecare dată când luptele sucevene au avut nevoie”, a declarat antrenorul echipei de lupte sucevene, Andrei Bolohan.


Intră acum și în grupul de