Campioana Romaniei a făcut „praf” echipa CSM Bucovina Suceava (Rugby – Divizia Nationala)


Intră acum și în grupul de

În etapa a II-a a seriei A, CSM Baia Mare – CSM Bucovina Suceava 96-7 (0-40)

CSM Bucovina Suceava a trecut cu brio peste examenul cu Dinamo Bucureşti în acest sezon, dacă ne gândim la câteva înfrângeri crunte din urmă cu ceva ani, dar nu a putut să se „ferească” şi de campioana României de anul trecut, CSM Baia Mare. Fără şapte jucători de bază în lot şi cu mai mulţi juniori în teren gruparea suceveană a fost surclasată de formaţia maramureşeană cu scorul de 96-7. Singurele puncte ale sucevenilor fiind marcate de Flutur care a transformat un eseu de penalitate.

„Vă daţi seama că sunt extrem de afectat de această înfrângere. Chiar dacă ne-au lipsit şapte jucători de bază, am jucat cu sportivi care sunt încă juniori, apoi în prima repriză Varvaroi s-a accidentat grav fiind internat la Spitalul din Baia Mare, totuşi aş fi dorit mai mult de la cei care au intrat pe teren. În mod sigur am fi pierdut în faţa grupării maramureşene care este alcătuită din jucători mai valoroşi şi mai montaţi, dar mi-aş fi dorit o ambiţie mai mare la cei tineri în luptă cu echipa campioană.

Amărăciunea este şi mai mare cu cât ştiu că în acest sezon avem un lot bun, care poate face mai mult, dar am intrat în campionat nepregătiţi şi cu bani împrumutaţi. Sunt absolut convins că odată cu trecerea etapelor ne vom reveni şi vom demonstra că ştim să jucăm rugby.

Ne aşteaptă partida cu CS Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, un meci absolut special pe care trebuie să-l abordăm la victorie. Sper ca la acest joc să ne regăsim moralul şi să strângem rândurile pentru că trebuie să ne atingem obiectivul propus în acest sezon, menţinerea în Divizia Naţională”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad. Rezultate consemnate în etapa a a II-a a seriei A a Diviziei Naţionale de rugby:

Dinamo – CSM Bucureşti 42-3
CSU Arad – U Cluj 38-22

Clasament

1. CS Baia Mare 2 2 0 0 118-14 două pcte bonus 10
2. Dinamo 2 2 0 0 89-21 două pcte bonus 10
3. CSU Arad 2 1 0 1 45-44 1pct bonus 5
4. CSM Bucureşti 2 1 0 1 35-45 1 pct bonus 5
5. U Cluj 2 0 0 2 25-70 0 pcte bonus 0
6. CSM Bucovina Suceava 2 0 0 2 25-1430 pcte bonus 0


Intră acum și în grupul de