Tineri raniti grav dupa ce au intrat cu masina intr-un microbuz


Intră acum și în grupul de

Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit într-un microbuz, în timpul unei depăşiri. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 15.35, pe DN 2 E, în afara localităţii Rădăşeni, N. Ilie, de 19 ani, din comuna Mălini, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule, deşi din sens opus circula un alt autoturism condus de D. Ion, de 25 ani, din comuna Slatina, cu care a intrat în coliziune frontală, iar după impact autoturismul ce se deplasa regulamentar a fost proiectat într-un microbuz condus de P. Erno, de 44 ani, din municipiul Miercurea Ciuc, care făcea parte din coloana de autovehicule depăşite şi care circula regulamentar.

Şoferul, D. Ion a fost rănit grav şi necesită pentru vindecare 50 – 60 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, T. Mihai, învârstă de 20 de ani, din comuna Mălini, pasager pe scaunul din dreapta faţă în acelaşi autoturism, a fosr rănit grav necesitând pentru vindecare 40 – 50 de zile de îngrijiri medicale.

Conducătorii autovehiculelor ce se deplasau regulamentar au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-a recoltat probe biologice de sânge, iar conducătorului autoturismului vinovat de producerea accidentului i s-a recoltat o probă de sânge.


Intră acum și în grupul de