Remiza in derbiul Ambro Pit-Stop – Revine (Fotbal, Campionatul Municipal)


Intră acum și în grupul de

Două dintre cele mai bune echipe ale Campionatului municipal de fotbal, Ambro Pit-Stop şi Revine, s-au întâlnit în cadrul etapei a X-a. Meciul nu a fost unul spectaculos, pentru că cele două grupări se cunoşteau foarte bine, iar componenţii celor două formaţii cunosc la perfecţie jocul de minifotbal.

Cea care a atacat mai mult a fost echipa Revine alcătuită din foşti fotbalişti, însă Ambro Pit-Stop a replicat cu un marcaj excelent şi o apărare aproape fără cusur. Cel mai interesant duel al meciului a fost cel dintre cunoscutul fotbalist sucevean Mihai Guriţă şi fundaşii celor de la Ambro Pit-Stop. Deşi nu i-a avut în faţă pe Galamaz sau Ghionea, vârful de atac al celor de la Revine nu a reuşit să se descurce în disputele directe cu Ciprian Rădăşanu şi Cristi Moldovan.

Totuşi, cei care au deschis scorul au fost cei de la Revine, combinaţia dintre Gugeanu, Ovidiu Ciobanu şi Romaşcanu fiind finalizată de ultimul cu un şut sec. Deşi „supermeseriaşi” cu mingea, experimentaţii jucători ai formaţiei Revine s-au arătat destul de lipsiţi de mobilitate şi au încercat să conserve avantajul fragil pe care-l aveau. Pasul făcut în spate i-a costat, şi rapidul Florin Sumănariu a egalat pentru Ambro Pit-Stop.

Revine ar fi putut câştiga pe final, dar şuturile bombă ale lui Ovidiu Ciobanu au fost respinse de bravul portar Gabi Băiţan de la echipa Ambro Pit-Stop. A fost aşadar la final 1-1 între Ambro Pit-Stop şi Revine la capătul unui joc închis şi tacticizat. Oricum, fără nicio îndoială, cele două formaţii se vor întâlni şi în turneul play-off de la finele primei faze a Campionatului municipal de fotbal.

Revine: Dumitru Botezatu – Ovidiu Ciobanu, Dorel Bernard, Mihai Guriţă, Doru Gugeanu, Victor Romaşcanu, Neculai Grosu, Mugur Baltă, Radu Podariu, Constantin Siminiceanu, Vasile David, Iliuţă Trandafir, Gabi Cozaciuc.
Ambro Pit-Stop: Gabi Băiţan – Vali Gavriliuc, Ciprian Rădăşanu, Cristi Moldovan, Adrian Irimiciuc, Mihai Niţescu, Andrei Pentiuc, Florin Sumănariu, Telu Lăzurcă, Cornel Cosmanciuc.


Intră acum și în grupul de