Patru dosare penale pentru conducere fara permis


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au întocmit joi, patru dosare pentru trei bărbaţi şi o femeie ce au fost prinşi şofând fără permis. Potrivit IPJ Suceava, la ora 10.50, pe strada Dimitrie Cantemir, din oraşul Vicovu de Sus, a fost depistat N. Daniel, de 18 ani, din localitate, care conducea un tractor pentru care acesta nu posedă permis de conducere.

La ora 12.44, pe strada Argestru, din municipiul Vatra Dornei a fost depistată în trafic I. Georgeta, de 39 ani, din comuna Dorna Arini, conducând un autoturism având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării, fără drept de a mai conduce autovehicule.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ipoteşti, aflaţi în serviciu de control al traficului rutier pe DC 69 pe raza comunei Ipoteşti, la ora 14.00 au oprit autoturismul condus de H. Ilie, de 28 ani, din municipiul Suceava care a declarat că nu posedă permis de conducere. În aceeaşi timp a mai fost oprit şi maşina condusă de S. Tiberiu, de 24 ani, din comuna Bosanci, care de asemenea, nu posedă permis de conducere auto.

Pentru aceştia s-au întocmit dosare penale.


Intră acum și în grupul de