Infrangere pentru CSMU LPS Suceava in fata celor de la VCM LPS Piatra Neamt (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

CSMU LPS Suceava a disputat miercuri la Botoşani un ultim meci amical înainte de turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1 de volei masculin. Pentru această ultimă verificare, sportivii suceveni i-au avut ca adversari pe cei de la VCM LPS Piatra Neamţ, echipă care a încheiat pe locul VI campionatul primului eşalon valoric.

Elevii profesorului Victor Pancu le-au pus probleme nemţenilor doar în primul set pierdut la 27, pentru ca în următoarele trei diferenţa să fie mult mai clară.
„Primul set ar fi trebuit să-l câştigăm însă nu ne-am concentrat pe final. A fost un meci deosebit de util pe un teren pe care vom juca la baraj. Băieţii sunt apţi, am rulat întreg lotul pe care l-am avut la dispoziţie şi ne pregătim pentru turneul decisiv pentru promovare. Sper să avem alături de noi cât mai mulţi iubitori ai voleiului sucevean în sala „Elisabeta Lipă” din Botoşani în cele trei meciuri de la baraj”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Pentru formaţia suceveană în meciul cu VCM LPS Piatra Neamţ au evoluat: Sasu, Huţuleac, Someşan, Suson, Bocancea, Orăşanu, Giurcă, Soveja, Ursachi, Prodan.
CSMU LPS Suceava va disputa în perioada 7-9 la Botoşani barajul pentru promovare în Divizia A1 contra echipelor: CSM Bucureşti, Rapid Bucureşti şi U Timişoara.


Intră acum și în grupul de