Echipa LPS Suceava s-a calificat la turneul final (Handbal masculin – Campionatul National juniori II)


Intră acum și în grupul de

Prima echipă calificată a LPS Suceava în finala Campionatului Naţional de handbal masculin este cea de juniori II. Gruparea suceveană condusă la acest turneu profesorii Bogdan Macovei şi Dorel Ţugurlan a reuşit să facă două meciuri bune în compania unor adversari de calibru.

În primul meci al turneului semifinal disputat la Buzău, LPS Suceava a învins gruparea CSŞ Făgăraş cu 26-25 după ce a condos şi la 10 goluri diferenţă. Tinerii handbalişti suceveni au condos şi în partida cu CSŞ Bacău, chiar pe tot parcursul întâlnirii, pentru ca pe final să piardă cu 26-29 în faţa moldovenilor.

Jocul decisiv pentru echipa LPS Suceava a fost cel cu LPS Constanţa, sportivii pregătiţi de Bogdan Macovei mobilizându-se în mod deosebit şi câştigând cu 28-26.

“Este dificil de jucat la turnee de acest gen în care trebuie să-ţi motivezi jucătorii pentru trei jocuri. Am câştigat la limită cu cei din Făgăraş după ce i-am condus clar şi apoi a trebuit să ne “ambalăm” în disputa cu cei de pe litoral pentru un loc în finală.
Mă bucur că am reuşit şi sportivii noştri merită toate felicitările, chiar dacă un joc mai colectiv ar fi redus emoţiile de final. În perioada 9-13 iunie vom particpa la turneul final acolo unde orice este posibil”, a declarat antrenorul echipei de handball masculine juniori II a LPS Suceava, Bogdan Macovei.

Din echipa care a reuşit performaţa calificării la turneul final al Campionatului Naţional al juniorilor II au făcut parte sportivii: Andrei Bitoleanu, Bogdan Croitori, Florin Măierean, Cătălin Spiridon, Daniel Matei, Mihai Sandu, Zubaş Sandu, Cristian Iriciuc, Cristian Meliş, Marian Camilari, Mihai Botuşan, Mihai Gavrilovici, Gabriel Brurlacu şi Ştefan Becica.


Intră acum și în grupul de