CSM Bucovina Suceava, la a noua infrangere consecutiva (Rugby – Divizia Nationala)


Intră acum și în grupul de

În etapa a IX-a a seriei A, la doar patru zile distanţă de meciul pe care l-a avut la Arad, echipa locală de rugby, CSM Bucovina Suceava a avut o altă deplasare foarte dificilă la Bucureşti, acolo unde au înregistrat o nouă înfrângere la scor, 8 – 91, pe terenul celor de la Clubul Sportiv Municipal din capitală. După multiplele accidentări apărute în lot, dar şi cu jucători ce n-au putut face deplasarea din cauza problemelor profesionale, antrenorul Constantin Vlad a fost nevoit să alinieze în teren o echipă improvizată, cu foarte mulţi jucători tineri, fără o prea mare experienţă în prima divizie de seniori.

Cu toate acestea, în prima repriză, sucevenii au avut mai multe şanse de a marca din lovituri de pedeapsă, dar au preferat să joace la mână şi au irosit mai multe şanse de a marca eseu, chiar şi în terenul de ţintă advers, unde au comis înainte. Până la pauză, bucureştenii aveau deja 28 de puncte avans. În partea a doua a jocului, alţi patru titulari de la CSM Bucovina Suceava s-au accidentat şi au ieşit din teren, Opariuc, Lupei, Onofrei şi Creţuleac, ultimele 15 minute ale meciului fiind dezastruoase pentru elevii lui Constantin Vlad, dovadă fiind şi scorul final, 8 – 91. Aceasta este cea de-a noua înfrângere consecutivă pentru suceveni, din tot atâtea partide jucate, CSM Bucovina fiind singura echipă fără nici un punct acumulat.

„Din cauza accidentărilor şi a absenţelor motivate de serviciu am fost nevoiţi să plecăm cu o echipă improvizată şi acest lucru s-a văzut pe teren. Din păcate, avem trei meciuri într-o săptămână, iar oboseala şi-a spus cuvântul, deoarece nu dispunem de mijloace de recuperare şi refacere ca şi celelalte echipe profesioniste. Având în vedere aceste neajunsuri nu am cum să fiu supărat pe jucători şi sunt conştient că doar atât au putut la momentul acesta”, a declarat după meci antrenorul Constantin Vlad. Tehnicianul sucevean a mai adăugat că sâmbătă, în ultima etapă ce va avea loc la terenul „Unirea”, în compania Universităţii Cluj, va încerca să strângă rândurile şi să poată conta pe majoritatea jucătorilor din lot, excepţie făcând doar cei accidentaţi grav.


Intră acum și în grupul de