Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava forteaza calificarea la turneul final (Handbal masculin – juniori III)


Intră acum și în grupul de

Sala LPS din Suceava găzduieşte la sfârşitul acestei săptămâni timp de trei zile una din grupele turneului semifinal al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori III. La competiţie participă echipele Şcolii Nr. 3 Adjud, LPS Banatul Timişoara, LPS Bistriţa şi LPS Suceava.

Pentru a putea organiza această fază a competiţiei, oficialii echipei sucevene au participat la licitaţie şi sunt obligaţi să plătească chiria sălii, asistenţa medicală şi să asigure pentru persoanele oficiale, transportul, cazarea, masa şi baremul de arbitraj.

„Am reuşit să organizăm acest turneu la Suceava în principal cu ajutorul financiar al părinţilor, dar şi a unor oameni de bine, iubitori ai acestui sport. Pentru acest sezon, obiectivul nostru era să ne calificăm la turneul semifinal, dar dacă tot am ajuns aici vom forţa o calificare în ultima fază a competiţiei. La această grupă de vârstă rezultatele vor depinde aproape în totalitate de sportivi şi de aceea echipa care va greşi mai puţin va merge mai departe. La cât şi cum au muncit până în prezent sportivii noştri am încredere că pot face o figură frumoasă în aceste trei zile, dar şi mai departe”, a declarat antrenorul Iulian Dugan. Acesta a mai adăugat că toate cele patru echipe sunt sensibil egale ca valoare, Bistriţa având o echipă omogenă, pe care sucevenii au învins-o la două goluri în octombrie, Adjud-ul are o echipă de talie destul de mică, dar foarte mobilă, iar Timişoara are în lot trei jucători de talie, care fac tot jocul echipei.

Programul turneului semifinal de la Suceava

Vineri, 14 mai
Orele 15.00 LPS Suceava – LPS Bistriţa
Orele 16.30 LPS Timişoara – Şcoala 3 Adjud

Sâmbătă, 15 mai
Orele 10.00 LPS Bistriţa – LPS Timişoara
Orele 11.30 LPS Suceava – Şcoala 3 Adjud

Duminică, 16 mai
Orele 10.00 LPS Bistriţa – Şcoala 3 Adjud
Orele 11.30 LPS Suceava – LPS Timişoara


Intră acum și în grupul de