Un nou succes pentru Rapid pe Areni (Fotbal, Liga a III-a)


Intră acum și în grupul de

Rapid CFR Suceava – Politehnica II Iasi 4-2 (2-2)

Rapid a dispus joi cu scorul de 4-2 (2-2) de Politehnica II Iaşi într-un meci contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii a III-a. Sucevenii au deschis scorul în că din minutul 2 prin Negru, care a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută tot de el. Tânăra formaţie ieşeană a avut şansa egalării în minutul 20, însă şutul fostului atacant al Cetăţii, Caragea, a nimerit transversala porţii apărate de Gavriloaia. Meciul continuă să curgă în favoarea „ceferiştilor”, care îşi dublează avantajul în minutul 28 prin Şuleru, atacantul Rapidului reluând în plasă o minge respinsă greşit de goal-keeperul advers.

Bucuria sucevenilor nu a durat decât două minute, pentru că imediat, Caragea a redus din handicap, speculând o gravă eroare în apărarea rapidistă. Alb-vişinii continuă să se joace cu ocaziile, astfel că în minutul 39 juniorul Azaharioaei a nimerit doar bara transversală de la 10 metri, având toată poarta goală în faţă. Şi cum în fotbal ratările se răzbună, ieşenii au restabilit egalitatea prin Tofan, cu patru minute înainte de finalul primei reprize. Partea a doua a meciului a început cum nu se poate mai bine pentru formaţia gazdă, care a preluat din nou iniţiativa prin reuşita lui Azaharioaei, care a speculat din interiorul careului o centrare venită de pe partea stângă, de la Apetri. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Şuleru în minutul 60, care a fructificat o frumoasă acţiune de atac iniţiată de Romaniuc şi continuată de Pantea.

Rapid a evoluat în alcătuirea Gavriloaia – Pantea, Plecanciuc (70 Breniuc), Sevaciuc (63 Sava), Spătar – Azaharioaei (63 Jalbă), Romaniuc (79 Duman), Stănescu, Apetri – Negru, Şuleru.


Intră acum și în grupul de