Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava a ratat calificarea la turneul final (Handbal masculin – juniori I)


Intră acum și în grupul de

În meciul decisiv pentru calificare, Liceul „Traia Vuia” Reşiţa – LPS Suceava 30-26

Timp de trei zile, 26, 27 şi 28 mai, la Reşiţa s-au disputat meciurile contând pentru grupa a III-a a turneului semifinal al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori I. Echipa LPS Suceava pregătită de profesorul Petru Brânduşe a avut ca adversare pe rând formaţiile CSŞ Sighişoara, LPS Brăila şi Liceul „Traian Vuia” Reşiţa.

În prima zi a turneului semifinal tinerii handbalişti suceveni au cedat cu 37-40 în faţa celor de la CSŞ Sigişoara.

„Este adevărat că jucătorii noştri au resimţit oboseala drumului, mai ales că jocul nostru a fost primul din competiţie, însă am şi prins o zi slabă. Dacă ne concentram mai bine nu aveam voie să pierdem în faţa celor de la CSŞ Sighişoara” a declarat antrenorul echipei LPS Suceava, Petru Brânduşe.
Mustraţi serios de profesorul Brânduşe, sucevenii şi-au revenit în partida cu LPS Brăila pe care au dominat-o clar şi s-au impus la final cu 32-29. Această victorie le-a dat sucevenilor dreptul să spere la calificarea la turneul final cu toate că în ultimul meci al turneului semifinal trebuiau să întâlnească gruparea gazdă, Liceul „Traian Vuia” Reşiţa.

Deşi s-au luptat de la egal la egal cu bănăţenii, cei de la LPS Suceava nu au putut câştiga cedând cu 26-30.

„De fiecare dată este dificil de jucat împotriva gazdelor. În acest meci însă reşiţenii au fost mai buni ca noi şi merită să meargă la turneul final mai ales că s-au impus în toate cele trei partide pe care le-au disputat. Totuşi nu trebuie omis faptul că jucătorii echipei gazdă au fost sprijiniţi „uşurel” în fiecare meci.

Noi am pierdut calificarea în primul joc, cel cu CSŞ Sighişoara, când nu am reuşit să ne refacem după drumul extrem de lung şi am ratat nepermis de mult”, a afirmat profesorul Petru Brânduşe, antrenorul echipei de handbal masculin juniori I a LPS Suceava.


Intră acum și în grupul de