Meciuri de 10 puncte in semifinale (Fotbal – Campionatul Municipal)


Intră acum și în grupul de

Ediţia a XV-a a Campionatului Municipal de Fotbal a ajuns în faza semifinalelor. Vineri, la terenul bazei sportive “Ramiro” se vor întâlni echipele Revine şi Apropo Café, respective Railex ODN şi Ambro Pit Stop. Railex ODN – Ambro Pit Stop se va juca de la ora 18.00, iar Revine – Apropo Café de la ora 19.00.

În prima semifinală, formaţia Revine porneşte ca favorită în faţa uneia din revelaţiile acestui sezon, Apropo Cafe grupare care a eliminat din competiţia câştigătoarea anului precedent, Interconti. Întotdeauna partidele dintre formaţiile Revine şi Apropo Cafe au fost aprig disputate, dar de un bun nivel tehnic şi spectacular. De o parte se vor afla foştii experimentaţi fotbalişti, Guriţă, Ciobanu, Bernard, Beldiman, N. Grosu, Gugianu, Siminiceanu, Romaşcanu sau David, jucători aduşi la acelaşi numitor comun de Iliuţă Trandafir, care au un stil de joc închis şi eficient, de cealaltă parte aflându-se una dintre cele mai tinere şi iuţi formaţii alcătuită în jurul lui Bogdan Cristurean. Rămâne de văzut cine va avea câştig de cauză într-o dispută care va opune adevărate „legende” ale fotbalului sucevean unei grupări în care tineri precum Carcea sau Boghiu pot oricând să producă surpriza.

Cea de-a doua semifinală a Campionatului Municipal de Fotbal aduce faţă în faţă două echipe care ştiu extrem de bine jocul pe teren redus şi luptă până la capăt în orice dispută. Învingătoarea sezonului regulat, Railex ODN are probabil una dintre cele mai omogene şi mai puternice formaţii, Ambro Pit Stop opunând poate mai multă experienţă competiţională. Unul dintre cele mai frumoase dueluri ale turneului va fi cel dintre Liviu Luca, vârful de lance al celor de la Railex ODN, jucător tehnic şi inspirat şi foştii lui coechipieri de la Ambro, Rădăşanu şi Moldovan, doi dintre fundaşii de „fier” ai formaţiei conduse de Costel Buta.

Oricine s-ar impune în cele două semifinale cele două partide merită văzute şi propun oricum o finală de 24 de karate în ediţia a XV-a a Campionatului Municipal de Fotbal.


Intră acum și în grupul de