Railex ODN si Apropo Cafe s-au calificat in finala (Fotbal – Campionatul Municipal)


Intră acum și în grupul de

Terenul din cadrul complexului „Ramiro” a găzduit la finele săptămânii trecute semifinalele ediţiei a XV-a a Campionatului Municipal de Fotbal. În penultimul act al competiţiei s-au calificat Railex ODN, Ambro Pit Stop, Apropo Cafe şi Revine.

Atmosferă de mare turneu de la chiar prima semifinală a Municipalului în care s-au întâlnit Railex ODN şi Ambro Pit Stop. Fără liderul echipei, Costel Buta, echipa Ambro Pit Stop s-a agitat în van pentru că i-a lipsit oarecum disciplina tactică esenţială pe un teren de dimensiuni reduse. Adevărul este că şi gruparea Railex ODN a demonstrat în această ediţie fotbalistică municială că este poate cea mai tare formaţie. Cei de la Railex ODN au deschis scorul prin inepuizabillul Florin Haraga şi au aşteptat apoi replica adversarilor care trebuiau să rişte pentru a marca. De acest lucru a profitat unul dintre cei mai talentaţi jucători pe teren mic, Liviu Luca, care a „prelucrat” perfect două baloane pe care i le-a „servit” lui Marius Macovei care a închis tabela de marcaj şi meciul. A fost aşadar 3-0 pentru Railex ODN o grupare bine organizată şi dispusă la efort.

Railex ODN: Livinschi – D.Haraga, F.Haraga, I.Cazacu, M.Macovei, L.Luca, C.Sidoreac, L.Perijoc, B.Buzuleac, A.Negru, M.Ungureanu.

Ambro Pit Stop: G.Băiţan – C.Lăzurcă, C.Moldovan, T.Neamţu, A.Irimiciuc, A.Pentiuc, F.Sumănaru, S.Ciubotaru, E.Rădăşanu, C.Cosmanciuc.

Cel mai aşteptat meci al semifinalelor a fost totuşi fără nicio îndoială cel dintre Apropo Cafe şi Revine. De o parte revelaţia acestui sezon municipal, Apropo Cafe, o echipă tânără şi ambiţioasă, de cealaltă parte gruparea Revine, deosebit de exerimentată şi alcătuită din foşti buni fotbalişti ai Sucevei. Apropo Cafe a avut poate cea mai frumoasă galerie a acestui campionat, Revine a avut poate cei mai importanţi susţinători, Dorin Goian şi Cosmin Paşcovici.

Aşa cum era de aşteptat, Revine a pus stăpânire pe joc cu o posesie prelungită şi un stil foarte calm. La acest meci de mare miză acest lucru s-a dovedit a nu fi suficient, viteza fiind extrem de importantă. Atunci când nimeni nu se aştepta Bogdan Cristurean a pătruns curajos pe partea stângă a insistat şi deşi a şutat cu dreptul a reuşit să-l învingă pe portarul Dumitru Botezatu. Cei de la Revine „revin” la dominarea lor cvasitotală şi reuşesc să egaleze prin Mihai Guriţă. Toţi cei prezenţi aşteptau un scor fluviu pentru Revine, dar nu a fost deloc aşa. Golurile de 2-1 şi 3-1 au aparţinut celor de la Apropo Cafe şi au fost realmente imparabile. Boghiu şi Beudean au prin două „rachete” care s-au oprit în vinclul porţii lui Mitică Botezatu.

Echipa Revine nu renunţă şi încearcă din nou „morişca” obişnuită de pase însă deficitul de viteză a acţiunilor lor este evident şi ocaziile sunt puţine. Acelaşi Mihai Guriţă va reduce din handicap, dar partida se va încheia cu scorul de 3-2 pentru Apropo Cafe care produce a doua mare surpriză a Campionatului Municipal după eliminarea campioanei en-titre, Interconti.

Finala ediţiei a XV-a a Campionatului Municipal va avea loc la finele acestei săptămâni şi va opune echipele Railex ODN şi Apropo Cafe.

Apropo Cafe: Tipa – Carcea, Beudean, Ciocan, Cristurean, Boghiu, Saociuc, Papadiuc, Turturean, Plăcintă.

Revine: D.Botezatu – M.Guriţă. O.Ciobanu, A.Beldiman, D.Gugianu, D.Bernard, V.Romaşcanu, N.Grosu, C.Siminiceanu, V.Tăuteanu, I.Trandafir.


Intră acum și în grupul de