CSM Vatra Dornei pe locul VIII la prima editie a Campionatului National de Minihandbal (Handbal feminin)


Intră acum și în grupul de

Timp de trei zile la sfârşitul săptămânii trecute, la Baia Mare s-a disputat prima ediţie a turneului final al Campionatului Naţional de Minihandbal feminin. La competiţie au participat 12 echipe care au fost repartizate în două grupe de câte şase.

Formaţia CSM Vatra Dornei, pregătită de profesorul Ovidiu Suchianu, a învins în primul ei meci cu scorul de 8-5 echipa CSŞ Sighetu Marmaţiei, a pierdut apoi cu 14-7 partida cu OK Sport Oneşti, pentru ca apoi să învingă gruparea HCM Baia Mare cu 19-8. Formaţia dorneană a cedat apoi cu 14-7 în faţa viitoarei campioane LPS Slatina cu 7-14. În meciul pentru locurile VIIVIII CSM Vatra Dornei a cedat cu 7-8 în faţa echipei CSŞ Drobeta Turneu Severin.

“O experienţă deosebită pentru micile noastre sportive la această primă ediţie a Campionatului Naţional de minihandbal. Sunt convins că ne vom descurca mai bine data viitoare, dar sunt mulţumit pentru modul în care au jucat fetiţele noastre. De remarcat faptul că Daria Ioniţă din formaţia noastră a făcut parte la final din echipa reprezentativă a turneului”, a declarat profesorul Ovidiu Suchianu.

Din echipa CSM Vatra Dornei fac parte sportivele: Maria Cervenca, Laura Stoian, Daria Ioniţă, Alexandra Tudorache, Sînziana Bădiliţă, Georgiana Chiforescu, Ada Bădulescu, Adina Cuciureanu, Ioana Andrei, Gianina Coroi.


Intră acum și în grupul de