Cate un miliard pe luna (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ultima discuţie purtată între conducerea clubului de handbal CS Universitatea Suceava şi cea a administraţiei publice locale a umplut buzunarele sportivilor cu încă un miliard de lei vechi.

În cadrul ultimei conferinţe de presă, primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că “echipa a primit încă un miliard de lei vechi ceea ce face ca până acum municipalitatea să atingă în acest an suma de trei miliarde”.

Noua tranşă de bani vine pe fondul unor probleme financiare cu care clubul se confruntă tot mai des în ultima perioadă şi a unor acuzaţii voalate prin care se afirmă din partea conducerii clubului că municipalitatea şi conducerea administraţiei judeţene nu îşi respectă promisiunile făcute la adresa finanţării echipei sucevene de handbal.

“Încercăm de acum înainte să dăm echipei câte un miliard de lei pe lună, deşi nu este uşor când condiţiile financiare sunt destul de grele fiind austeritate şi la Primărie, dar încercăm din toate puterile să facem acest lucru pentru că ne dorim ca echipa să aibă performanţe sportive şi în continuare”, a mai adăugat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de