Asociatia 23 – 27 Obcini, cea mai curata din oras (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

În urma dezbaterilor aprinse şi a deciziei juriului alcătuit la nivelul administraţiei publice locale a municipiului reşedinţă de judeţ, s-a stabilit în sfârşit şi asociaţia câştigătoare din acest an a concursului demarat de Primăria Suceava – “Toţi pentru curăţenia oraşului”.

Demarat la începutul primăverii, concursul nu se află la prima ediţie şi deşi este bine cunoscut în rândul asociaţiilor de proprietari se pare că nu trezeşte mare interes în rândul participanţilor. Acest lucru l-a afirmat chiar edilul şef al oraşului, Ion Lungu, care a afirmat în cadrul ultimei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri că “anul acesta nu am văzut o implicare deosebită a asociaţiilor de proprietari pentru transformarea imaginii oraşului aşa că am luat hotărârea să nu mai acordăm premiul întâi”.

Cu toate acestea, suma prinsă în bugetul local pentru premierea celei mai harnice asociaţii a fost transformată în 4 menţiuni suplimentare în valoare de 50 de milioane de lei vechi fiecare.

Astfel, juriul a stabilit că cea mai curată asociaţie, chiar dacă situată pe poziţia secundă, este anul acesta “23 – 27 Obcini” care a acumulat 65 de puncte şi intrat în posesia premiului de 150 de milioane de lei vechi. La doar două puncte distanţă şi cu un premiu de 100 de milioane se află Asociaţia 32 Burdujeni.

Cele 5 menţiuni de câte 5.000 de lei fiecare au fost acordate asociaţiilor 16 Centru, 44 Burdujeni, 10 Centru, 34 Burdujeni şi 25 Centru.

“Ne propunem ca de anul viitor să organizăm concursuri şi la nivelul persoanelor fizice sau al scărilor de bloc de genul cel mai frumos balcon sau cel mai frumos spaţiu verde amenajat în faţa blocului pentru că numai aşa vom putea dezvolta spiritual civic al cetăţenilor”, a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de