Zece zile pana la restartul campionatului national de rugby


Intră acum și în grupul de

Au mai rămas doar 10 zile la reluarea sezonului 2010 al Diviziei Naţionale de rugby, CSM Bucovina Suceava întâlnind în cea de-a doua etapă a turneului play-out în data de 31 iulie pe teren propriu echipa Ştiinţa Petroşani. Sportivii suceveni s-au pregătit la nivel local pentru „asaltul” final pentru menţinerea în primul eşalon valoric al rugbiului românesc şi vor să se „bată” până la final pentru a rămâne în top.

„Este adevărat că o parte din jucătorii noştri s-au îndreptat către alte meleaguri, în timp ce câţiva au suferit accidentări grave care-i fac indisponibili pentru acest final de campionat. Ne-am completat lotul de jucători cu tineri de la LPS Suceava care au încheiat junioratul, Constantineanu, Pentiuc, Codreanu, Simion sau Alexandrovici, care alături de „veterani” pot opune o rezistenţă bună echipelor care vor poposi pe stadionul „Unirea”.
Mai mult chiar vom putea conta pentru meciurile care urmează şi pe uvertura Tiberiu Conache care s-a refăcut după o accidentare.

Nu am avut un program consecvent de pregătire şi unul de meciuri amicale, cum era normal, dar vom încerca să ne apărăm şansele până la capăt. Rugbiul sucevean se află într-un moment greu al existenţei sale, însă cu ajutorul CSM Suceava şi al autorităţilor locale sper să-l depăşim” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de