CSMU LPS Suceava joaca pe terenul Stelei in prima etapa de campionat (Volei masculin – Divizia A1)


Intră acum și în grupul de

Campionatul primul eşalon valoric al voleiului masculin românesc, acolo unde a promovat şi formaţia CSMU LPS Suceava, va debuta în data de 2 octombrie. În prima etapă sucevenii vor juca pe terenul formaţiei Steaua Bucureşti, pentru ca prima formaţie care va poposi la Suceava să fie în runda a doua mai vechea cunoştinţă CSM Bucureşti.

Programul turului de campionat al Diviziei A1 de volei masculin pentru CSMU LPS Suceava este următorul:

2 octombrie: Steaua – CSMU LPS Suceava
9 octombrie: CSMU LPS Suceava – CSM Bucureşti
23 octombrie: Dinamo – CSMU LPS Suceava
30 octombrie: CSMU LPS Suceava – VCM LPS P. Neamţ
6 noiembrie: U Cluj – CSMU LPS Suceava
13 noiembrie: CSMU LPS Suceava – Unirea Dej
20 noiembrie: SCMU Craiova – CSMU LPS Suceava
27 noiembrie: CSMU LPS Suceava – Ştiinţa Baia Mare
4 decembrie: Remat Zalău – CSMU LPS Suceava
11 decembrie: CSMU LPS Suceava – „Torpi” Tg.Mureş
18 decembrie: Tomis Constanţa – CSMU LPS Suceava

Returul Diviziei A1 de volei masculin sezonul 2010-2011 va debuta în data de 22 ianuarie 2011. „Încă din debutul sezonului ne vom confrunta cu echipe cu experienţă în Divizia A1 şi va fi dificil să ne descurcăm. Nu putem spune nici că noi suntem nişte novici, însă până atunci trebuie să rezolvăm problemele legate de lotul echipei noastre şi de susţinerea financiară.

Ne-ar trebui un „principal” în primul rând şi poate încă un ridicător şi bineânţeles avem nevoie să ştim pe ce ne putem baza în viitorul sezon pentru că nesiguranţa este distructivă. Mulţumim tuturor celor care sunt alături de formaţia de volei masculin a Sucevei şi aşteptăm alături de noi pe oricine vrea să ne sprijine pentru că nu vrem să ne facem de râs în primul eşalon valoric al voleiului masculin românesc. Ştim că este o perioadă economică dificilă, dar este păcat pentru echipa noastră care a muncit pentru a ajunge după o pauză de mulţi ani din nou în top”, a declarat antrenorul grupării de volei masculin CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de