Si-a atacat fiul cu un cutit (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Parcă le-a luat Dumnezeu minţile! Aşa cred toţi vecinii unei familii, din Moara unde duminică seara a avut loc un scandal de proporţii.

Cearta a izbucnit între capul familiei în vârstă de 69 de ani şi fiul acestuia de doar 35 de ani în jurul orelor 19:20, iar de la urlete şi injurii cei doi autori au trecut repede la fapte.

Îngroziţi de ce se auzea din curtea scandalagiilor, şi cunoscători ai faptului că nu era prima dată când se întâmpla acest lucru, vecinii au sunat la 112 la faţa locului fiind solicitată intervenţia poliţiştilor din cadrul Postului Moara.

Până când au ajuns aceştia, disensiunile dintre tată şi fiu s-au lămurit cu ajutorul cuţitelor. “În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că cei doi s-au agresat reciproc iar bărbatul de 69 de ani a sărit asupra fiului cu un cuţit provocându-i o plagă tăiată pe obrazul stâng, motiv pentru care victima a fost transportată la Spitalul Judeţean “Sf. Ioan cel Nou” Suceava iar tatăl a refuzat îngrijirile medicale de specialitate spunând că leziunile suferite nu sunt grave”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Până acum poliţiştii nu pot face nimic, dar dacă unul dintre membrii familiei va formula prângere prealabilă atunci cercetările vor fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiune de lovire si alte violenţe.


Intră acum și în grupul de