Aeroportul Suceava, subiect de rafuiala in PDL (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Aeroportul Suceava a devenit armă politică în PDL”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, consilierul judeţean Ovidiu Milici, solicitând actualei conduceri PDL a judeţului Suceava să prezinte, în cel mai scurt timp, o strategie pe termen scurt şi mediu pentru dezvoltarea aeroportului „Ştefan cel Mare” şi să nu-l mai folosească doar pentru răfuieli politice în interiorul partidului.

„Radu Berceanu îi dă în cap lui Gheorghe Flutur cu Aeroportul Suceava, deputatul Ioan Bălan îi dă în cap lui Flutur cu directorul aeroportului, iar senatorul Orest Onofrei îi dă în cap lui Berceanu cu aeroportul”, a spus Milici.

Consilierul judeţean PSD a făcut referire astfel la declaraţiile lui Radu Berceanu care i-a transmis lui Gheorghe Flutur că trebuie să găsească soluţii pentru finanţarea lucrărilor de modernizare a aeroportului, ale deputatului PDL de Suceava, Ioan Bălan, care a apreciat recent că pentru dezvoltarea aeroportului sucevean ar trebui înlocuit managerul, dar şi la declaraţia de duminică a senatorului PDL Orest Onofrei, care i-a cerut lui Radu Berceanu să finalizeze unirea Bucovinei cu ţara în domeniul transporturilor, printre altele solicitând acestuia finanţare pentru dezvoltarea aeroportului sucevean în vederea dezvoltării turismului în Bucovina.

Milici a mai adăugat că PSD Suceava aşteaptă din partea conducerii PDL a CJ Suceava să prezinte în cel mai scurt timp o strategie privind finanţarea lucrărilor de modernizare şi dezvoltare a aeroportului, arătând că există un master-plan în acest sens. „Din păcate, actuala administraţie PDL a judeţului Suceava dovedeşte incoerenţă în actul administrativ. Nu ştie de unde să înceapă şi unde vrea să ajungă. Nu are nici o viziune de dezvoltare a judeţului”, a mai spus Milici.


Intră acum și în grupul de