Suceava va participa la Campionatele Nationale de seniori si tineret cu opt echipaje (Canotaj)


Intră acum și în grupul de

În perioada 26-27 august, la Snagov, se vor disputa Campionatele Naţionale de canotaj pentru seniori şi tineret. Suceava va fi reprezentată la această competiţie de 12 sportivi organizaţi în opt echipaje.

Mihai Samson va concura în proba de simplu vâsle la tineret, pentru ca apoi tot el să participe în proba de dublu vâsle la seniori împreună cu Petru Adrian Ghica. În proba de simplu vâsle categoria uşoară la seniori va lua startul Marius Ghica.

La tineret în proba de dublu vâsle vor participa Ionuţ Teddy Dohotar şi Cătălin Axinte, iar în cea de patru rame cu cârmaci vor concura Alexandru Dulgheru, Gheorghiţă Moroşan, Teddy Dohotar, Marius Ghica şi cârmaciul Marius Ţolescu.

Cătălin Axinte şi Petru Ghica vor lua startul şi în proba de dublu rame la seniori.
La feminin Suceava va fi reprezentată de Marta Omania şi Gianina Beleagă care vor concura în probele de dublu vâsle şi dublu rame atât la seniori, cât şi la tineret.

„Sper să ne prindem o zi bună şi să ne întoarcem cu câteva medalii. Oricum, sportivii noştri sunt foarte tineri şi orice competiţie de seniori pentru ei constituie o experienţă deosebită în plus”, a declarat antrenorul secţiei de canotaj a Clubului Sportiv Municipal Suceava, Ioan Despa.


Intră acum și în grupul de