Clubul Sportiv Municipal Suceava are o tinta de 75 de medalii pentru acest an


Intră acum și în grupul de

În primele aproape opt luni care s-au scurs din anul 2010, Clubul Sportiv Municipal Suceava a adunat un număr de 68 de medalii în competiţiile interne. Secţiile care şi-au adus contribuţia la această zestre sunt cea de atletism cu 23 de medalii, cea de box cu două medalii, de canotaj cu 15 medalii, de lupte cu 6 medalii, de tir cu arcul cu 17 medalii şi de tir sportiv cu 5 medalii.

Ţinta clubului fanion al judeţului Suceava este de a realiza în 2010 cel puţin 75 de medalii cât s-au înregistrat în 2008, cel mai prolific an al CSM Suceava atunci când clubul s-a clasat pe locul 19 în România din 48 de cluburi departamentale.

„După numai 8 luni din acest an am sportivii noştri au adunat un număr de 68 de medalii în competiţiile interne, un bilanţ bun pentru acest moment. Scopul nostru este acela de a încerca să depăşim „cota” de 75 de medalii pe care le-am strâns în 2008 atunci când CSM Suceava a fost printre primele 20 de cluburi din România.

Avem şansa să ne atingem obiectivul propus până la sfârşitul anului 2010 pentru că vom mai avea finale ale Campionatelor Naţionale la atletism, lupte greco-romane, tir sportiv, box şi canotaj. Numărul destul de mare, în opinia mea, de performanţe de excepţie din acest an dovedeşte faptul că la clubul nostru se munceşte şi există seriozitate atât din partea antrenorilor, dar mai ales din partea sportivilor. Mai mult chiar, trebuie menţionat faptul că sportivii de la CSM Suceava au înţeles momentele dificile prin care trece economia românească şi au reuşit totuşi rezultate peste aşteptări.

Este dificil în această perioadă de satisfăcut toate doleanţele şi există multe „ispite”, ca să zic aşa, din partea cluburilor mai mari şi mai puternice decât noi, dar noi ne-am străduit de fiecare dată să fim alături de sportivii noştri, să-i ajutăm atunci când au nevoie pentru a rămâne la Suceava şi a face performanţe pentru locurile unde au crescut”, a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal Suceava, Valerică Gherasim.


Intră acum și în grupul de