Asociația Club Sportiv Atletic Bucovina Suceava a obținut 6 medalii la competiția internațională „CUPA BANZAI” ediția XXIX


Intră acum și în grupul de

 
Anul acesta, la Arad, în sala de sport a Universității AUREL VLAICU s-a desfășurat prima competiție din acest an,de karate shotokan CUPA BANZAI, editia XXIX 2022.



Competiția s-a desfășurat sub egida FRK WUKF, în colaborare cu D.J.S. Arad și a beneficiat de o prezență internațională formată din sportivi și arbitrii din 3 țări: Serbia, BIH Republika Srpska și Romania.
La aceasta ediție au participat 30 de cluburi cu un total de 532 sportivi.



La competiție a participat și CLUBUL ATLETIC BUCOVINA, SUCEAVA cu un număr de 14 sportivi antrenați de sensei Ovidiu Corduneanu, centură neagră 4 Dan, echipa Sucevei obținând nu mai puțin de 6 medalii din care 3 de argint,locul 2 și 3 de bronz,locul 3 dupa cum urmează:



Rezultatele sunt următoarele:
GHERASIM OCTAVIAN
centura maro a obținut locul 2, medalie de argint kata individual,


LELCU MATEI
centura maro a obținut locul 2 argint kumite individual,


RANGUS DENISA
centura maro a obținut locul 2 argint kata individual si locul 3 bronz kumite individual;


LELCU ANDREI
centura maro a obținut locul 3 bronz kata individual;


 Simina Theodora Annamaria
centura galbena a obtinut locul 3 bronz kumite individual.


Au avut o prestație bună și sportivii: Pintilei Miruna ,Osay Andra Aysen,Maidan Gabriel,Dimitrios Bazic ,Poenaru Alessandro,Ursu Alexandru,Ilie Matei,Ilay Motorga Ayan.


În comunicatul transmis de către președintele clubului, Ovidiu Corduneanu, se arată că A.C.S.ATLETIC BUCOVINA Suceava a reușit să urce pe podium de 6 ori.


„Felicitări sportivilor suceveni pentru rezultatele obținute. Mulțumim tuturor celor care au participat, sponsorilor, personalului FRK WUKF oficiali, arbitrii si colaboratorilor si nu în ultimul rand parintilor din club care s-au implicat,dedicat au sustinut copiii!”, mai transmite Ovidiu Corduneanu.Multumim presei din Județul Suceava,care au fost alaturi de noi la cele mai importante evenimente sportive,pe parcursul activității noastre !


Intră acum și în grupul de