CSM Bucovina Suceava pierde si in ultima etapa a sezonului (Rugby – Divizia Nationala)


Intră acum și în grupul de

Într-o partidă disputată pe terenul „Unirea”, CSM Bucovina Suceava – U Cluj 15-29 (10-15)

În ultima etapă a sezonului competiţional 2010 al Diviziei Naţionale de rugby, CSM Bucovina Suceava a primit pe teren propriu vizita echipei U Cluj. Gazdele au încercat să încheie cu capul sus campionat extrem de modest şi au reuşit cât decât în pofida înfrângerii.

Aşa cum era de aşteptat oaspeţii au pornit ca din puşcă în disputa cu CSM Bucovina Suceava şi au marcat două încercări, fără a reuşi însă şi transformarea acestora. Gazdele au revenit în joc prin dropgolul splendid al lui Tiberiu Conache, pentru ca apoi să şi egaleze situaţia pe tabela de marcaj prin eseul reuşit de Iacobuţă şi transformat de acelaşi Tiberiu Conache. Nu va fi egal la pauză pentru că clujenii au mai marcat un eseu, scorul după primele 40 de minute fiind 10-15 în favoarea oaspeţilor.

U Cluj a dominat repriza secundă a întâlnirii cu CSM Bucovina Suceava şi a mai marcat două încercări, ambele transformate. Elevii antrenorului Constantin Vlad au avut o tresărire de orgoliu pe final de meci Palamariu culcând balonul în terenul de ţintă clujean. Scorul final a fost 15-29 în partida dintre CSM Bucovina Suceava şi U Cluj la capătul unui meci agreabil, fără incidente.

„Nu avem ce să comentăm pentru că oaspeţii au fost mai buni ca noi. Am beneficiat şi de un arbitraj bun al fostului echipier al CSM Suceava, Clapon, dar asta este valoarea noastră şi în acest moment atât putem. Avem nevoie de un nucleu de 4 jucători de valoare care să constituie „motorul” echipei şi să facă diferenţa” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.
Formaţia suceveană mai are de jucat un meci restanţă în data de 2 octombrie pe terenul grupării CSM Bucureşti.


Intră acum și în grupul de