CSMU LPS Suceava cedeaza in fata Stelei la debutul sezonului 2010-2011 (Volei masculin – Divizia A1)


Intră acum și în grupul de

Într-un meci contând pentru prima etapă, Steaua – CSMU LPS Suceava 3-0 (20, 19, 17)

În prima etapă a campionatului Diviziei A1 de volei masculin CSMU LPS Suceava a evoluat pe terenul formaţiei Steaua Bucureşti. Aşa cum au promis, sucevenii au încercat să-şi apere şansa până la capăt şi au reuşit în multe momente ale jocului, însă plusul de experienţă al gazdelor a fost decisiv şi Steaua s-a impus la final cu 3-0 (20, 19, 17).

În primul set sportivii antrenaţi de Victor Pancu au dat o replică bună adversarilor lor până la scorul de 8-8, steliştii preluând apoi iniţiativa pentru a se impune cu 25-20. Şi setul secund a fost unul în care oaspeţii au arătat că pot, totuşi finalul de set a aparţinut tot gazdelor care s-au impus la 19. În ultimul set CSMU LPS Suceava a cedat şi a fost învinsă la 17.

„Am jucat bine în primele două seturi ale meciului, dar nu am reuşit să ne concentrăm în momentele importante. Oricum, în opinia mea începutul este bun şi sunt convins că odată cu acumularea de jocuri, sportivii noştri se vor descurca din ce în ce mai bine. Am folosit aproape toţi jucătorii pe care i-am avut în lot la Bucureşti pentru că este chiar plăcut pentru cei tineri să debuteze în primul eşalon valoric al voleiului masculin românesc într-un meci cu Steaua”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Pentru formaţia suceveană în partida cu Steaua Bucureşti au jucat: Sasu, Huţuleac, Giurcă, Olteanu, Pietraru, Orăşanu, Ursachi, Bocancea, Lupu şi Tătăruşanu.

În etapa a II-a a Diviziei A1 de volei masculin, CSMU LPS Suceava va întâlni pe teren propriu formaţia CSM Bucureşti. Meciul va avea loc sâmbătă de la ora 13.00 şi va fi trasmis de Digisport.


Intră acum și în grupul de