Rapid CFR Suceava, la a treia infrangere consecutiva (Fotbal, Liga a III-a)


Intră acum și în grupul de

CSM Paşcani – Rapid CFR Suceava 3-1 (0-1)

Fotbaliştii de la Rapid CFR Suceava s-au întors de la Paşcani fără nici un punct, după ce au pierdut disputa cu echipa locală a Clubului Sportiv Municipal, scor 1 – 3. Fotbaliştii suceveni conduşi de pe bancă de tehnicianul Ion Buzoianu au controlat jocul în prima repriză şi au deschis scorul în minutul 15, prin căpitanul Mircea Negru, dar au ratat şi foarte multe ocazii, trei dintre ele din situaţii clare.

Repriza secundă a început în aceeaşi notă de dominare a ceferiştilor, dar Jalbă a irosit cea mai mare ocazie de a înscrie după ce a rămas singur cu portarul gazdelor, dar a şutat în braţele acestuia. Gazdele au reuşit să egaleze situaţia pe tabelă în minutul 60 şi au preluat conducerea şapte minute mai târziu, scor 2 – 1. Până la final, sucevenii au mai avut câteva ocazii, dar nu le-au finalizat şi cei care au închis tabela au fost păşcănenii, după un nou gol reuşit în minutul 78, scor final 3 – 1.

„Din păcate am pierdut un meci al cărui rezultat final nu reflectă sub nici o formă jocul din teren. Am dominat categoric prima repriză, dar am reuşit doar un gol din multele ocazii pe care ni le-am creat, problema finalizării persistând şi în acest meci. Mai mult, am încasat cele trei goluri pe un joc anost al gazdelor, din acţiuni care nu anunţau nimic. Arbitrajul a fost unul foarte bun, cu o singură excepţie în repriza a doua, la scorul de 1 – 1, când Şuleru a fost faultat clar în careu şi nu s-a dat penalty”, a declarat antrenorul Ion Buzoianu.

După acest eşec, Rapid CFR Suceava a mai picat o poziţie în clasament, pe poziţia a şaptea, în timp ce pe locul şase a urcat adversara de ieri a sucevenilor, CSM Paşcani.

Rezultatele etapei a 6-a:

* FCM Bacău – CSM Focşani 3-0
* Oţelul II Galaţi – Luceafărul Mihai Eminescu 2-0
* Aerostar Bacău – ASC Bacău 1-4
* Ceahlăul II Piatra Neamţ – Politehnica Galaţi 0-2
* Petrotub Roman – Cetatea Târgu Neamţ 2-1

CS Panciu şi CSM Oneşti au stat deoarece trebuiau să joace cu echipele retrase din campionat Willy Bacău şi Cetatea Suceava.


Intră acum și în grupul de