CSMU LPS Suceava pierde clar in fata colegei de promovare CSM Bucuresti (Volei masculin – Divizia A1)


Intră acum și în grupul de

Într-un meci din etapa a II-a, CSMU LPS Suceava – CSM Bucureşti 0-3 (-18, -24, -18)

Interes destul de bun în sala LPS la primul meci în faţa propriilor suporteri a proaspăt promovatei în Divizia A1 de volei masculin, CSMU LPS Suceava. În primul meci al ei acasă, gruparea suceveană a întâlnit chiar colega ei de promovare, CSM Bucureşti.

Dacă sucevenii au prezentat în mare acelaşi lot de jucători cu care au evoluat la barajul pentru accesul în primul eşalon valoric, bucureştenii au venit la Suceava cu o formaţie serios fortificată prin transferul unor jucători talentaţi, experimentaţi şi valoroşi.

Neobişnuiţi oarecum cu suprafaţa de joc şi atmosfera din sala LPS, voleibaliştii suceveni au început moale disputa cu bucureştenii şi s-au văzut deja conduşi pe tabela de scor la cinci puncte în chiar minutul 9 al întâlnirii. Chiar dacă s-au mai trezit cât de cât pe parcurs, jucătorii formaţiei gazdă nu au putut recupera handicapul şi au cedat primul set la 18.

Încurajaţi de public şi mai ambiţioşi decât în prima parte a meciului, elevii antrenorului Victor Pancu au pus mari probleme jucătorilor din capitală în setul secund. După ce s-a mers cap la cap până în final, sucevenii au avut două mingi esenţiale la scorurile de 22-21 în favoarea lor şi la 23-22 tot pentru ei. Din păcate, Giurcă, care nu a jucat rău, a ales variantele cele mai proaste la ambele mingi şi CSMU LPS Suceava a pierdut şi cel de-al doilea set la 24 de această dată.

Cu moralul la pământ după ce au avut în mână setul secund, gazdele s-au „tăiat ca maioneza” şi au pierdut şi setul al treilea la 18 după ce au greşit nu mai puţin de şase servicii. A fost aşadar 3-0 pentru CSM Bucureşti în disputa cu CSMU LPS Suceava după un meci în care sucevenii au mişcat doar în setul al doilea. De remarcat totuşi faptul că oaspeţii au avut în teren un jucător de valoare internaţională, moldoveanul Sinţov şi un ridicător de mare talent, sucevanul Andrieş. De la gazde se poate spune că un câştig îl reprezintă tânărul Olteanu.
„Aşa cum am aniticipat meciul cu CSM Bucureşti a fost extrem de dificil. Formaţia din capitală este una care va pune mari probleme oricărui adversar cu lotul pe care-l are. Păcat de setul al doilea pe care l-am avut în vârful degetelor, dar s-a văzut că lipsa de experienţă a jucătorilor noştri la acest nivel al competiţiei este una destul de importantă şi face diferenţa” a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

„Am privit circumspecţi către meciul cu echipa suceveană pentru că am mai pierdut în faţa ei în trecut. Am avut ceva probleme în setul al doilea dar am reuşit să le depăşim şi să demonstrăm că setul câştigat la Constanţa cu Tomis nu a fost un accident”, a afirmat antrenorul grupării CSM Bucureşti, Iulian Coiculescu.

CSMU LPS Suceava: Sasu, Huţuleac, Olteanu, Ursachi, Giurcă, Pietraru, Orăşanu, Bocancea.

CSM Bucureşti: Bobeanu, Sinţov, Stelmah, I.Ionuţ, Prunişoară, Baciu, Tukov, Stoica.


Intră acum și în grupul de