CSS „Nicu Gane” Fălticeni, la a doua victorie consecutiva (Volei masculin – Campionatul National cadeti)


Intră acum și în grupul de

În etapa a III-a a seriei A, CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni – CSS Bacău 3-2 (-24, -26, 16, 18, 10)

Runda a III-a a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin pentru cadeţi a programat pentru formaţia CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni duelul cu una dintre cele mai puternice echipe ale seriei, CSŞ Bacău. Oaspeţii s-u prezentat la Fălticeni cu un moral foarte bun după victoriile din partidele cu LPS Suceava şi CSŞ Râmnicu Sărat, fălticenenii având şi ei un cont un succes, 3-1 cu CSŞ Triumf Botoşani.
Băcăuanii au început bine partida şi au reuşit să-şi adjudece primul set la 24. Echilibrul s-a menţinut şi în setul secund, oaspeţii fiind din nou mai lucizi pe final când au punctat atunci când a trebuit.

Totuşi, vorba din volei spune că dacă nu câştigi cu 3-0, pierzi cu 2-3 nu a fost scoasă de un ţapinar, ci de un cunoscător. Profitând de oboseala băcăuanilor care s-au “chinuit” primele două seturi, elevii antrenorului Ionel Ciocan şi-au revenit şi au învins clar în setul al treilea la 16 şi apoi şi setul al patrulea la 18. Cu elanul formaţiei care vine din urmă şi egalează, CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni a fost de neoprit în tie-break-ul pe care l-a câştigat la 10.

“Întotdeauna un meci de trei seturi este un adevărat spectacol, dacă mai şi câştigi atunci este chiar frumos. Îi felicit pe băieţii noştri pentru modul în care au luptat şi au crezut în victorie până la final”, a declarat profesorul Ionel Ciocan.

Din echipa CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni în meciul cu CSŞ Bacău au făcut parte sportivii: Ştefan Lupu, Emanuel Amariei, Ciprian Pădurariu, Flaviu Timofti, Andrei Tănase, Iulian Dochiţa, George Sandu, Cosmin Andone, Mircea Vacariuc, Matei Ignat.

În cadrul etapei, a IV-a a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin cadeţi, în data de 14 noiembrie se va disputa la Fălticeni derbiul local dintre CSŞ “Nicu Gane” şi LPS Suceava.


Intră acum și în grupul de