Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava pierde la limita disputa cu CSS Ramnicu Sarat (Volei masculin – Campionatul Naţional de cadeti)


Intră acum și în grupul de

Într-un meci din etapa a III-a, LPS Suceava – CSŞ Râmnicu Sărat 2-3

În cadrul etapei a III-a a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin pentru cadeţi echipa LPS Suceava a primit pe teren propriu vizita formaţiei CSŞ Râmnicu Sărat. Sucevenii au început mai greu jocul şi au cedat primul set. „Cravaşaţi” de pe margine de antrenorul Vasile Moşuc jucătorii grupării gazdă au reintrat în joc şi s-au impus în următoarele două seturi.

După două momente bune de joc, sucevenii s-au relaxat şi au fost egalaţi la 2-2. Setul decisiv în volei, la fel ca loviturile de la 11 metri în fotbal poate fi considerat o adevărată loterie. Gazdele au avut victoria în mână, dar nu s-au putut concentra pe final şi au cedat cu 13-15 setul şi cu 2-3 meciul cu CSŞ Râmnicu Sărat.

„Este dificil de fiecare dată când pierzi la mustaţă, mai ales după ce ai condus ostilităţile. Cu timpul însă jucătorii noştri îşi vor da seama că este extrem esenţial să te concentrezi pe finalurile de set şi partidă”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin cadeţi a LPS Suceava, Vasile Moşuc.

În etapa a IV-a formaţia LPS Suceava va evolua pe terenul grupării CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni în derbiul local al seriei A.


Intră acum și în grupul de